Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KLackó..szia van kép nálam is kistürelem ..és felteszem öket ..letudod menteni vagy E-mailbe elküldöm
köszönöm,nem volt rossz
köszi karmi jó a vérállat
jó napot!

mi is hazaértünk,szinte végig esett!nem irigylem jimyt,oda-vissza esőben,motorral...
köszönünk mindenkinek mindent!nagyon jól éreztük magunkat,csúcsbolond volt a társaság megint
majd képeket kérek innen-onnan
amelyik publikus,jöhet a fórumra is
amelyik meg nem(mert ilyenek is vannak ugye fazi?)azokat meg mindenki tartsa magának....
Jó étvagyat az ebédhez /jimy/
szia teve..Gratula neki
erika tegnap beállta a nagy kicsik közé a zx12-vel, gratula neki
Vader ..tolj nekem ..e-mail címet és adok mindent amiről bezséltünk
szép napot..én is megjöttem ..van pár kép majd feltólom ha megkapom öket készült bőven kép.. de még milyenek
Jó napot! Van aki nem a napot lopja, hanem dolgozik
Lesz még egyáltalán jó időnk a guruláshoz?
jó reggelt naplopók
Jó reggelt fux, nem is azt írtam, hogy négy 9-esem van, hanem hogy márka hű vagyok A nagy vas még mindig szervizben.. még kb 2 hét, mire talán, lábra áll.... a kis ZIZIT, a párom lovagolja, ő is imádja a motorokat
Felétek ma egész napra monda Holnaptól jobb idö van, Reméljük
2. dik, Esö már csak csepergett viszont volt vizes útfelület rendesen. Jó reggelt
Jó reggelt! Tegnap elindultam elcserélni a motoromat, a városból se jutottam ki, mert esett, ahogyan most is
1.jó reggelt.Eső mentes napot mindenkinek.
Sajnos azzal nem szolgálhatok,nem tudtam gépet vinni,sorry!
Vader az ithon ülö dolgozo motorosok varjak a bulirol keszült kepeket
Na,szasztok!Most értem haza a panyolai buliról.Jó volt minden,elvitt minket bogyó pecázni egy szép nagy tóhoz,meg nagyon finom igazi házi készítésű pizzát ettünk az egyik kricsmibe! Pipi nem változott semmit,le se lehet lőni.
meg azt hiszik a bulizosak hogy kihalt a topik. Majd tartom a frontot vagy bujocskazunk
akkor majd en irogatok magamnak.
mi van. mindenki busul aki nincs a bulin
nem baj lanyok es fiuk .itt legalabb jo idö van,20 fok. csak a moci van magyar honban.
marad a nyal csorgatas
Bogyoeknal aznak a fiuk kivül-belül.
Szevasztok. köszi KAWAMOTO de az a 4 kawa nem 9 esek