Jó reggelt, tiszta jó motorosidö van , én egy NRG robogóval jöttem fel tatabányáról , ajjaj nem volt egyszerü, föleg azért mert b ejáratós, 10 km-erenként pihentetni,szakadó esőben, és a 30 as átlagot tudtam tartani, gyááááá, soha többé, még egy jó robogóval is másfél óra ,
Aki nem jön az élete legjobb pörköltjéből marad ki
Má az a része amit nem kozmáltatok odaa sok beszéd közben...
Bogyesz FONTOS: a körmöt a hentessel készítesd elő a pörkölthöz Nekem nehogy egészben vegyed mert itt nem lesz olyan aki összebárdozza Hosszába vágasd ketté és a fél darabokat irdalja be bárdál, hogy jó át tudjon főni
u bacod még nem a ruhát is ugy mosom hogy a forgó tárcsás mosó gépre rászereltem 1 simson blokkot és 70-ne mosom a ruhát a töltődet majd bedugod a seggedbe bár az ugy is ki lessz tágitva
van valakinek tapasztalata az utángyártott Kawa idomokról? kicsit megzúztam a drágát és nagyon megy a fejszámolás, hogy mi, hogy mennyiért értné meg. találtam jó áron, csak nem merek már kép alapján venni, mert volt egy kis rákúrásom....
Szóval van valakinek tapasztalata ez ügyben? vagy valaki látott már ilyet élőben?
Pipi este vágtam le a körmeim, Fazival elküldöm a pörkűtbe.
Mi kocsival megyunk
Sam mar uton van felem ,9 kor indulunk tolem
na összepakolom a hűtötáskát, veszek kenyeret aszt megyek Csimbi...
Ha az enyém elsőkereke csak egy centivel lenne előrébb mint a hűtő, akkor bizony én azzal mennék
Má az a része amit nem kozmáltatok odaa sok beszéd közben...
Bogyesz FONTOS: a körmöt a hentessel készítesd elő a pörkölthöz
Még nem tudom mikor indulok.Ma sikerült elintézni,hogy ne menjek holnap melóba.
Szóval van valakinek tapasztalata ez ügyben? vagy valaki látott már ilyet élőben?