Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt, tiszta jó motorosidö van , én egy NRG robogóval jöttem fel tatabányáról , ajjaj nem volt egyszerü, föleg azért mert b ejáratós, 10 km-erenként pihentetni,szakadó esőben, és a 30 as átlagot tudtam tartani, gyááááá, soha többé, még egy jó robogóval is másfél óra ,
Jó reggelt!

Pipi este vágtam le a körmeim, Fazival elküldöm a pörkűtbe.
Esetleg ha jonni akar velunk valaki pestrol feltudjuk kapni
Jo reggelt Trogerek!
Mi kocsival megyunk (sam,lengyusz+ en)
Sam mar uton van felem ,9 kor indulunk tolem
Uh így elszladt az idő
na összepakolom a hűtötáskát, veszek kenyeret aszt megyek Csimbi...
Ja akinek van motorja és nem azzal gyün az egy igazi papír netmotoros a szobából...

Ha az enyém elsőkereke csak egy centivel lenne előrébb mint a hűtő, akkor bizony én azzal mennék
Aki nem jön az élete legjobb pörköltjéből marad ki
Má az a része amit nem kozmáltatok odaa sok beszéd közben...

Bogyesz FONTOS: a körmöt a hentessel készítesd elő a pörkölthöz Nekem nehogy egészben vegyed mert itt nem lesz olyan aki összebárdozza Hosszába vágasd ketté és a fél darabokat irdalja be bárdál, hogy jó át tudjon főni
2 A piszok kékvér beelőzött aszt még gyünni se akar...
Jó utat,és jó bulizást .
1.Jó reggelt,ismét esik.
Majd hívlak,mikor már a közelbe leszek,hogy merre kell menni!
oksa várunk csumi
na téleg jó éjt........csak ne Jimyvel álmodjak mert akkor nem pihenem ki magam és nyügi leszek
Cső bogyó! Olyan 10-ese van,mint neked!
Még nem tudom mikor indulok.Ma sikerült elintézni,hogy ne menjek holnap melóba.
a haverod nagy szaki?te miko gyüsz?
Csabi haverom rendelt ilyet,neki semmi baja nem volt vele.
Jó estét,aki még fel van!
Majd veled álmodom, és akkor felriadok.
mé nem asszo efogsz aludni ut közben pipával a szádban
Basi2 rendelt ilyen utángyártott dógokat, aszonta, hogy nem stimmelt semmi, és nagyon szar minőség.
u bacod még nem a ruhát is ugy mosom hogy a forgó tárcsás mosó gépre rászereltem 1 simson blokkot és 70-ne mosom a ruhát a töltődet majd bedugod a seggedbe bár az ugy is ki lessz tágitva
van valakinek tapasztalata az utángyártott Kawa idomokról? kicsit megzúztam a drágát és nagyon megy a fejszámolás, hogy mi, hogy mennyiért értné meg. találtam jó áron, csak nem merek már kép alapján venni, mert volt egy kis rákúrásom....
Szóval van valakinek tapasztalata ez ügyben? vagy valaki látott már ilyet élőben?
Te, Bogyesz bevezették már felétek a villanyt, már csakhogy lesz-e a telefontöltőknek áram?
dede na táleg csumi mindenkinek