Action! Nem ajánlom! Kibaszott gagyi minőség! A fotókon látszik hogy szép meg jó! De amikor megjön sírva fakad az ember! Akko mán üvegszálas garnitúra! A kínai cuccot ráadásul levámolják! Tehát vámot és áfát is kell utána fizetni! Én azt mondom nem éri meg! Van nálam egy 954 CBR fejidom! Na az úgy érkezet hogy el volt törve! A műanyaghegesztő nem tudta meghegeszteni mert olyan anyagból van hogy ahogy melegíted elkezd szenesedni! (lehet hogy pille palack?) Hiába írják hogy ABS! Az hülyeség!
Ráadásképpen a belső felületén a fülek azok nem fröcsöntött hanem kör keresztmetszetű csapok vannak felragasztva! Furat sehol nincs! Miért? Mert azok a fülek helyett felragasztott csapok szar helyen vannak! Tehát én lebeszélllek róla!Ha gondolod dobok róla képet később!
Jó reggelt, röviden jellmezve a helyzetet ROMMÁ ÁZTAM, nem beszélve az oldal szelekről, Néha a belsőből a leállósávba fujt át, félelmetes. Ha tehetitek ilyen időbe ne motorozzatok.
Basi bácsi ,kellene egy cimborámnak egy komplett kínai idomszett,az a fényezett fajta.Egy Ronda cbr 600F-re ami 2004es évjáratú .Mi lenne az ára,és kb mennyi idő lenne amíg ideér ?
Miniszer
A héten meglesz a pálesz,majd szólok!
Ráadásképpen a belső felületén a fülek azok nem fröcsöntött hanem kör keresztmetszetű csapok vannak felragasztva! Furat sehol nincs! Miért? Mert azok a fülek helyett felragasztott csapok szar helyen vannak! Tehát én lebeszélllek róla!Ha gondolod dobok róla képet később!
Elmegyógyintézeti ápoló
Vetkőzőtáncos
Kertitörpe
Jimykém neked nincs szerencséd a neveiddel...
Nyuszi
Eképp is motorozik...
áháháháhááháháháháháháháháháháhá(sátáni kacaj)
Államférfi
Még a végén lebukok, hogy tényleg Kóka tesója vagyok...
Maga a Sátán
Szakács
pipifax
Kötéltáncos
vég levente
Szappanopera szinész Mehetek a Barátok Közöttbe...
Vadászpilóta
bogyesz
Őrült tudós
Bartha Róbert
BKV ellenőr
Nekem ezek jöttek ki
Jo reggelt trogerek.