Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi az hogy rühelli a motorosokat az ilyen saját szabályokat irró biosünöket kinem állhatom de ha komoly dolog lenne csak sipolnának at autójukban mert ki se mernek szálni áááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Te is fődim
A szivembű szolottá testvér
Egyértelmű, de a kurvaannyát mond ilyet.
ako vegye csak meg nyugottan kihagyhatatlan vétel
Fődim nem akartam bunkóskodni velük mert akkor vastagabban fog a tolluk magamba azé mondtam hogy a gyógyászati segédezköz bótba kőcse el
Helyeeeeees
Na lepek is .
Szep lassan neki keszulodok
Asszony kinyir ha, ma nem asom el a sovenyet
Reggelt jimy!
Nem tom mikor vegzek az ultetessel.
A lenyeg hogy jelen kell lennem, azert nem tudok postre menni
Viszont itthon tudunk molyolni
Jó reggelt!
Ménem montad neki, hogy te is rühelld a motorosokat. Azé üldözöd őket.
Én is kivántam nekik de mikor ugy kezdi hogy rühellem a motorosokat onnantól kezdve kapod a csekket (egy picit azé gyorsan mentem )
En itt becsuletes alampolgarnak szamitok.
Meg nem ismernek
A sovenyt is miatatok kell ultenem!
Ne lassanak beneteket a szomszedok ha jottok
Fasza a kabat Jimy
A felebol menyit enged?
Aki unatkozik ,johet batran
Mennek en postre de asszony berendelt 380 db sovenyt
Ma el kell asnom
Jo reggelt trogerek!
Az ilyennek azt kívánom nekik ne "álljon" felfelé soha az életben...
Má értem remek megfigyelő vagy tegnap előtt büntetett meg éppen egy humoros páros, a rendszámom miatt,kicsit fölfeléált.
Mive má határőr szinte nincs, így ebből követkztetek ja meg a beretvára a második fotóján...
Honnan veszed hogy a srác randőr(clusó felűgyelő szokta őket igy nevezni)
Pálinkásat!
Pipi a memóriád kiváló, én néztem, de lehet hogy más is,a többi stimmol.
Te mezeifiú előtted egy fél évvel irogatott már ide valaki, ezt a vasat linkelte, hogy meg szeretné venni úgy rémlik akkor még 530-ért kínálgatták
Ebben már azért nem vagyok biztos, de mintha valaki innen a fórumról meg is nézte volna(talán Szeki) és sikerült is lebeszélni róla a fószert. Tán minden darabja más motorból származó, szedett-vedett tákolmánynak volt jellemezve. (Mintahogy belefaragták a 98-as lámpát is előre ) De tán a fő baj okaként a motorblokk volt megemlítve, állítolag csattog zakatol torokvéres.
Én erre emléxem
Bár ha te meg rendőr vagy akkor mindenféleképpen vedd meg és szopj vele egy kicsikét
Kérdezt Canáryi Ő tudja mi az...
3-ik
Biztos éjszakássak vótatok...