Sziasztok.
Gyors kérdés hátha itt szerencsével járok.
Az üzem anyag ellátással van bajom. Valószínű, hogy a vákuum rendszerrel van valami, a pumpa direktbe kötve dolgozik, a relék jók. Takarítás után vagyok és nem tölti fel a karbit, akkor sem ha indítózom. El se kezdi pumpálni. A vákuum rendszer nagybáloli működését le tudnátok nekem írni?
Előre is köszi.
Sziasztok! Kawasaki ZX7R-hez keresek bal oldali idomot. Nem probléma ha sérült vagy törött. A magyarországi nagyobb motorbontóknál nem jártam sikerrel. Segítségeteket előre is köszönöm.
Hali. Cseréld mindenképpen, az a karbifűtéskörben levő szűrőkapszula. Nekem ez sikeresen eltörött annak idején, lerúgta a hűtőcsövet, ami ráment, majd egy balkanyarban, kifordulva egy főútra egyesben leakasztva 10-13e fordulat között rávizelte a 110 fokos hűtőközeget a bőrgatyára, ami szépen bevezette a csizmámba (3. fokú égés a lábfejemen) plusz elképzelheted, milyen jótékony hatása volt a tapadásra a fagyállónak, amikor a hátsó kereket elérte. Előtte fél órával 180-al röpködtem a kanyarokban, ha ott rúgja le, hírmondó sem marad belőlem :-)
Sziasztok, valakinek van ötlete, hogy ezt az alkatrészt kiiktathatom vagy ki kell cserélnem. Meg van repedve csöpög belőlle e fagyálló. Illetve ennek mi a szerepe?
Sikerült vennem egy (aszem) 1100ZZR karbisort amit sajna nem tudta rátenni mert belül az egyik eléggé megvolt marva valamivel.
Szóval csak a membrán ment át de nem lett még az igazi. :( Igen ott voltam a Kawárival! ;)
Gyors kérdés hátha itt szerencsével járok.
Az üzem anyag ellátással van bajom. Valószínű, hogy a vákuum rendszerrel van valami, a pumpa direktbe kötve dolgozik, a relék jók. Takarítás után vagyok és nem tölti fel a karbit, akkor sem ha indítózom. El se kezdi pumpálni. A vákuum rendszer nagybáloli működését le tudnátok nekem írni?
Előre is köszi.
Szóval csak a membrán ment át de nem lett még az igazi. :( Igen ott voltam a Kawárival! ;)
Még egy szép H1 kéne oda. 😄
DID ZVM-X 525 110 csapos aranyszínű lánc és JTR 1489.43 lánckerék (0 km-es darabok, csak felpróbált) 30+8 papíros leosztásban eltulajdoníthatók :)