Hello!
Az uzemanyag szintet szeretnem beallitani a karburatorban, de nem sikerul.
Vagy omlik orran-szajan, vagy meg se telik.
Nem szerelem vissza, csak szemre beallitom a karbi doleset. Erzekeny a poziciora?
Nem AC vel nyomom, csak egy magasabban levo tartalybol csurgatom a benzint. Szamit a kis nyomas miatti kevesbe intenziv uzemanyag szallitasa?
A tuszelepen a gumi szemre jol nez ki...
Helló.
Na ez az amit nem fogsz találni szerintem! Eredeti fény szinte esélytelen. De ha igen akkor szerencséd lesz. Az enyém eladó lesz. Most még eredeti fénnyel meg egy kis aszfalt forzsolással. :-D Akrapovic rendszerrel de persze megvan a gyári is.
Sziasztok! Vásárolnék ZX7R-t. Ha esetleg tudtok eladót(az ismert hirdetési oldalakon találhatókon kívül), köszönettel venném az információt.
Eredeti állapot, eredeti fényezés fontos!
Köszönöm!
Szia , nekem ugyan ez volt a problémám , aztán egy elektromos szaki kicserélte egy 1000ft-os autósboltban kapható relére és azóta tökéletesen működik , immár 11 éve.
Valahol régen láttam 180/60-ról is hasonló ábrát, 5,5ös felnin a legmagasabb profil. 6 colra széthúzva kb valahol a 190/55 környékén lehet. Pályamotorozás topicban szerintem hamarabb megmondják a tutit.
Üdv!
Kérdezni szeretnék!
Zx7r
Az ülés alatt a biztosíték táblàban van valami relé elvileg!?
A tavalyi évben szoptam vele mire rá jöttem ha Rá koccantok ujjal röffen a motor!
Tudtok ebben segíteni nekem!?
Tényleg van benne vagy valami téves diagnózis
Annak idején szegény anyám évente , nyáron megtépte a libákat, majd télen volt a tollfosztás, szomszédok barátok össze lettek hívva, és beszélgetés közben a tollszárról letéptél a pihét a szár pedig el lett dobva! A baj, csupán az, hogy mindez kb '57-'62-ben történt!
Az uzemanyag szintet szeretnem beallitani a karburatorban, de nem sikerul.
Vagy omlik orran-szajan, vagy meg se telik.
Nem szerelem vissza, csak szemre beallitom a karbi doleset. Erzekeny a poziciora?
Nem AC vel nyomom, csak egy magasabban levo tartalybol csurgatom a benzint. Szamit a kis nyomas miatti kevesbe intenziv uzemanyag szallitasa?
A tuszelepen a gumi szemre jol nez ki...