... a Gulyás, vagy a Gémeskút. a Gémeskúton eleg emberes adagok voltak eddigi tapasztalat alapjan.
Bar a legjobb szerintem SzFVáron a Diófa, + ilyenkor a kerthelyisége is nagyon szep.
Háát én inkább beülök egy hűvös helyre eszegetni, mint állva tolni egy sajtos-tejfölöst. De ebből nem csinálok problémát. A társaság a lényeg és nem a kaviár
Aki jönne a találkozóra, mit szólna mondjuk ehhez a pár helyszínhez?
- Tihany Apáti Étterem
- Zamárdi Paprika Csárda
- Siófok Mustafa Étterem
- Balatonfüred Halászkert Étterem
- Velence Kék-Tó Étterem
Birddel az első kettőt leteszteltük. A siófokit meg többen is ismerjük.
Aztán felőlem mehetünk bármerre, de mindenki csak hallgat. Szóval?
Hello Bird,
a 12es megadta magát, jövő héten kerül el szerelőhöz remélhetőleg.
Ha lesz 12es gurulás vagy a tiéddel megyek, vagy a 14eseddel vagy marad a 7es vagy a GPZ :-)
Sziasztok,
akkor úgy kalkuláljatok, hogy az idei hetes találkozó augusztus 12 -én lesz. Aki eljönne erre az időpontra tegye magát szabaddá.
A helyszínre tegyetek ti javaslatot. Részemről 5-600km kanyar belefér, ez nagyjából "középen" van az országban, tehát másoknak is bejárható távolság úgy gondolom.
Jöhetnek az ötletek.
Az emberes adagok részemről pozitív elbírálás alá esnek
Bar a legjobb szerintem SzFVáron a Diófa, + ilyenkor a kerthelyisége is nagyon szep.
de nyilván izlesek es pofonok...
Velence
- Tihany Apáti Étterem
- Zamárdi Paprika Csárda
- Siófok Mustafa Étterem
- Balatonfüred Halászkert Étterem
- Velence Kék-Tó Étterem
Birddel az első kettőt leteszteltük. A siófokit meg többen is ismerjük.
Aztán felőlem mehetünk bármerre, de mindenki csak hallgat. Szóval?
a 12es megadta magát, jövő héten kerül el szerelőhöz remélhetőleg.
Ha lesz 12es gurulás vagy a tiéddel megyek, vagy a 14eseddel vagy marad a 7es vagy a GPZ :-)
akkor úgy kalkuláljatok, hogy az idei hetes találkozó augusztus 12 -én lesz. Aki eljönne erre az időpontra tegye magát szabaddá.
A helyszínre tegyetek ti javaslatot. Részemről 5-600km kanyar belefér, ez nagyjából "középen" van az országban, tehát másoknak is bejárható távolság úgy gondolom.
Jöhetnek az ötletek.
Esetleg én is csatlakoznék a talihoz ha zx7-esek lesznek!