636-on ugye nem gyári kipu? Nekem is egyfolytában világított,be kell csapni az elektronikát ami a környezetvédelemért felelős.Egyszerű lemezzel meg lehet oldani az ülés alatt.Nekem bejött!De egyébként nem érezhető teljesítmény csökkenés!
jah minden féle tapasztalat érdekelne amit mondani tudtok a két mocirol,fogyasztás,megbizhatóság,egyszoval minden tapasztalat érdekelne amit idáig megtudtatok roluk.előre is kössz!
szevasztok motoros társak! érdeklődnék melyik jobb gép a 636-os vagy a zx 10-es?melyik megbizhatóbb?mik a tapasztalaitok?előre is köcce a választ!széles utat nektek és napsütést!
Zsolti.tudnál e infoval szolgálni nekem?zx10 érdekelne.hitelre.de van 1 hiteles motorom .beszámoljátok e?van rá mod?s mennyire jönne ki a törlesztö stb.?elöre is köszönöm a válaszod.mik a lehetöségek?
rezgéscsillapító lemez kell neki mert a hülye kibaszta betétcserénél a betéttel együtt a kukába,és még ahhoz is béna hogy elmondja mit akar.hülye kawasakis...ráadásul sárga...narancs..érted..:narancssárga..hehhe..narancs..kár ennek motor.ha nem ül rajta akkor is fel bír vele borulni..
Hol tudok venni?
2006-os Ninja zx 636 -hoz keresek immobilisert ( kábelek nélkül)
Ha tudsz segíteni, írj:
czupytoni60@gmail.com
Köszi!
ha megkapja amit kell neki (szervíz, minőségi olaj) akkor semmi baja nincs soha.
fejidom
alsó idom
ülésvég
alatti tartó
ülésvég alsórésze
sárvédö
tankboritás
KPL:85000ft