Mi a helyzet skacok? szkráccs ha van ilyen gömböd akkor mond már meg az 5-ös lottó nyerő számait aztán felezünk , .
És ha tényleg így van akkor Campos sok boldogot. .
Hello
Szerintem ha veszel, akkor '98 vagy későbbit vegyél. A '96-oshoz képest az égben ülök és ráadásul batárszéles az ülése. Combomat úgy szétfeszíti, alig érnek le a lábaim. (168cm vagyok)
Felrakásnál kend meg a fémet vékonyan zsírral,különben "ránő"!
Én már jártam úgy,hogy le akartam húzni a gumicsövet,de nem az jött le,hanem kihúzta a fém csövet a csapházból!
Neked hogy sikerül a benzincső leszedéssel és visszarakással boldogulni? Én 2* szedtem le, de lefele is alig jön, visszafele rakni meg egyenesen lehetetlen.
Lassan egy hónapja nem indítottam be a mocit,ráadásul légszűrőtisztítás is volt ami ugyebár a benzincső eltávolításával ennek következményeképpen az üzemanyag rendszer teljes ellevegősödésével jár így csak a 4. rugásra indúlt a bicikli!
Mi a helyzet skacok? szkráccs ha van ilyen gömböd akkor mond már meg az 5-ös lottó nyerő számait aztán felezünk , .
És ha tényleg így van akkor Campos sok boldogot. .
Janou84,szkrácss mi van a vasakkal hmm.
Szerintem ha veszel, akkor '98 vagy későbbit vegyél. A '96-oshoz képest az égben ülök és ráadásul batárszéles az ülése. Combomat úgy szétfeszíti, alig érnek le a lábaim. (168cm vagyok)
Én már jártam úgy,hogy le akartam húzni a gumicsövet,de nem az jött le,hanem kihúzta a fém csövet a csapházból!