konkrétan nekem nem eszi. Sztem kb megevett 2 dl-t 5000 km alatt, úgy hogy voltam 3x ringen is. (jó mondjuk én nem terhelem meg annyira a gépet hogy egye az olajat ) Jah és az olajshopban az 5100 15W50 most 9500 Ft a 4 liter. sztem az elég jó ár. rádobsz egy olajszűrőt és megvagy 11500 Ftból.
Én Motult használok, azon belül is az 5100-et. De van még belőle a 7100 és a 300V is. Ha Joe válaszolna (de nem tud mert pókerezik ) ő a Fuchs-ot ajánlaná neked.
Jó estét mindenkinek
Lassan itt a jó idő és közeleg a 36000-es szervíz Ti milyen olajat ajánlanátok? Én Castrol Power 1 racingre gondoltam, de sokan istenítik a motul-t!
Szerintetek?
én ma alvázat is festettem MANen mosóra felálltam volt otthon valami "alvázfesték" aztán gyönyörű szépen le lett fújva feketére vettem spéci festékes pisztolyt 12ezeré tudom állítani mennyi levegőt nyomjon, pontba szórjon vagy terítsen meg még vmi tekerentyű van rajta
ezek mehetnek bele
Lassan itt a jó idő és közeleg a 36000-es szervíz Ti milyen olajat ajánlanátok? Én Castrol Power 1 racingre gondoltam, de sokan istenítik a motul-t!
Szerintetek?
http://kepesmotor.hu/kormanyle...
én ma alvázat is festettem MANen mosóra felálltam volt otthon valami "alvázfesték" aztán gyönyörű szépen le lett fújva feketére vettem spéci festékes pisztolyt 12ezeré tudom állítani mennyi levegőt nyomjon, pontba szórjon vagy terítsen meg még vmi tekerentyű van rajta