Hát srácok nem fogjátok elhinni, de ma egész nap hasogatott a gondolat, hogy inkább hagyjam meg a kawát és tegyem rendbe. Komolyan mondom én már úgy össze vagyok zavarodva lassan azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány. Hmm én kis zx6r-em ha megint szép ruhában tündökölhetne......
CrazyJoe!
Volt ma nálam a kárszakértő. felvette a cuccokat. majd beszkennelem a lapokat és átküldöm a múltkori email címre. És akkor várnám a további utasításokat majd.
Csáó Teebee! Nem lenne ezeket sem kötelező megvenni de most amíg van zseton beújítok 1-2 dologra. A láncszetten meg a kuplungon ami még a gyári és 6 év alatt volt idejük kopni csere ,mást nem kell rá venni!
Akkor gondolom nem is cseréltél olajat! Mondjuk én leszarom! Sokan adtak tanácsot de remélem azért holnap is felteszed a kérdésed ,hogy mikor cserélj! Kicsit fáradt vagyok No Offense
figyelj, nem baszogatásból mondom, nincs veled semmi bajom, de tényleg baromság. Nálam sokkal okosabbak is azt mondják hogy 6000 kmenként kell. A te és a motorod érdekében mondom.
Volt ma nálam a kárszakértő. felvette a cuccokat. majd beszkennelem a lapokat és átküldöm a múltkori email címre. És akkor várnám a további utasításokat majd.
már meg is néztem faszányos
Jobbulást akkor néked, ja és csörgess már majd meg, mert megint nem mentettem el a számod
Ha kell megadhatom a srác számát aki polírozta tavaj.
Hogy dolgozol a héten?
Akikre büszkék vagyunk