Nekem csak az a lényeg hogy felbasszuk valahogy a rendszámot. meg legyen index is, nem akarok karral jelezni És igen, lehetőleg anélkül hogy megfúrkálnánk a rendszámot
Sziasztok.Sok ember kbatott sokra megy,és olyat szeretnék tőletek kérni, hogy 2007 zx6r -re,melyek a leghangosabb kipufogók?mindegy hogy milyen márka csak márkán belül milyen tipusok a bugyiszaggatók?válaszotokat előre is köszi.
Persze, OK!
Én nem is mertem eddig kérdezni, mert nem tudtam milyen állapotban vagy ezek után!
Viszont nem tudom hogy legyen, mert a KawaDeni nem tudta végülis megcsinálni a konzolt,mert későn méreteztem le.
De szerintem találunk rá megoldást
Valamit nagyon bezézel. Én most néztem meg az enyém használati utasítását abban az van hogy:
6 hónaponként motorolajcsere illetve első 1000 km után, aztán 6000, 12000, 18000, 24000, 30000, 36000
az olajszűrő pedig: 1000, 12000, 24000, 36000
Sztem lehet az olajszűrő csereintervallumát nézted vagy nemtom...
ott még nem tartunk. az még pár hónap mire kiderül ki a hibás. De a kárt a legelején fel kell méretni, addig nem lehet hozzányúlkálni. Ha ez megvan, igényt tartok majd a motorod hátsó részére ha részedről is még ok.
Még most vettem észre,hogy ilyen topik is van! Amennyit én fórumozok nem is csodálom!