Holnap vezetéstechnikai tréning ma meg betonozás volt
Ha már a fékeknél tartunk akkor nem tud valaki az én jószágomhoz betéteket szintereset jóárasítva? Egyszer a Liebing mondta, hogy van neki, de úgy eltűnt mint szürke szamár a ködbe
Sok gyökér eladás előtt teszi fel ezeket. És odaírja, hogy új fékbetét. Én a 98-at sima ferodóval vettem 5000-sem ment el, utána vettem a sintert és beletekertem 15000-et de szinte semmi baja nem lett. De legalább sokkal jobb lett a fék. A mostani nem tudom milyen, én 3000-et tettem bele, de ennek sincsen semmi baja. Bár kicsit mintha a bal nyereg bal alsó betéte jobban fogyna mint a többi.
Hölgyek Urak!
Fékbetét csere ügyben jártam kicsit körbe a témát és mielőtt megvettem volna a fékbetéteket elnéztem 1 fékekre szakosodott boltba elvittem a fékbetéteket és azt mondták h darabonként 1000ft ért kicserélik rajtuk a szintereket!
szerintetek megéri így? anyagilag 1értelmű de minőségben?
vagy vegyek inkább új komplette betéteket?
Sajna nem otthon vagyok! Mindjárt húzok pókerezni este meg ElClassicóóóóó
Crazy te meg gondold meg hogy lenézel e este mert az üveg Chivas itt figyel mellettem
Holnap vezetéstechnikai tréning ma meg betonozás volt
Ha már a fékeknél tartunk akkor nem tud valaki az én jószágomhoz betéteket szintereset jóárasítva? Egyszer a Liebing mondta, hogy van neki, de úgy eltűnt mint szürke szamár a ködbe
Holnap szlovákia, 577-es út. 1 napos gurulás. Jöjjön mindenki, akinek van még kedve!
Road 577 túra
Fékbetét csere ügyben jártam kicsit körbe a témát és mielőtt megvettem volna a fékbetéteket elnéztem 1 fékekre szakosodott boltba elvittem a fékbetéteket és azt mondták h darabonként 1000ft ért kicserélik rajtuk a szintereket!
szerintetek megéri így? anyagilag 1értelmű de minőségben?
vagy vegyek inkább új komplette betéteket?
Crazy te meg gondold meg hogy lenézel e este mert az üveg Chivas itt figyel mellettem
Játszol most?
Perec: Attól a kúrva eladótól nem jött még ma sem válasz
http://balatonringangyalai.com...
Csak lenne már kész
A közeljövőbe!