attól függ milyen mélyek a karcok
előbb tisztítsd meg faszán...aztán rá a paszta és a saját kendőjével erősen átdörzsölöd...ha mél a karc,van hozzá az a két sötétzöld kis papír,akkor a pasztát kicsit vizesen azzal dörzsölöd 3-4 percig...lemos és a kendővel szárazon megint
nekem bejött...még tavaly esőben mentem haza a 2/a-n és egy kamion mögött megtöröltem a plekót...olyan karcos volt h a lime partyn az uccsóbalosban miko szembe sütött a nap kb vakon mentem...most nem láccik h karcos lett volna.
louis motor-ból van...kintről hozta unokatesóm németből 3-4 euróért...itthon asszem 2-3ezer pénz.de keress rá a louis-ra és ott megtalálod
a moci plexije is szép lett pedig az igazán karcos volt.
És bevált a cucc?Nekem is piszok karcos a plexim a bukón és már a cseréjén gondolkodtam,de ha ez a cucc működik én is kipróbálnám!
Igaz,a páramentesítő réteg akkor ugrik róla!
Hol és mennyibe sikerült beszerezned?
Szkráccs! Nekem kívül is van valami védőréteg,igaz az nem a párásodás ellen lenne!
A páramentesítő réteg belül van, belül pedig gondolom nem karcos a plekód.
előbb tisztítsd meg faszán...aztán rá a paszta és a saját kendőjével erősen átdörzsölöd...ha mél a karc,van hozzá az a két sötétzöld kis papír,akkor a pasztát kicsit vizesen azzal dörzsölöd 3-4 percig...lemos és a kendővel szárazon megint
Milyen sorrendben történik a polírozás a Xerapol-al?
louis motor-ból van...kintről hozta unokatesóm németből 3-4 euróért...itthon asszem 2-3ezer pénz.de keress rá a louis-ra és ott megtalálod
a moci plexije is szép lett pedig az igazán karcos volt.
Fos eső elállhatna már
Bocy!
És bevált a cucc?Nekem is piszok karcos a plexim a bukón és már a cseréjén gondolkodtam,de ha ez a cucc működik én is kipróbálnám!
Igaz,a páramentesítő réteg akkor ugrik róla!
Hol és mennyibe sikerült beszerezned?
ha lesz még ilyen jóárasított óccsó pályázási lehetőség szólj már lécci
kinéznék kicsit koptatni a gumit