A Texasi Lácfűrészes egy kezdetleges kiadása. Az inkább vígjáték volt mint darabolós horror, legalábbis én végig nevettem. Viszont a későbbi 2000 utáni verziók már elég ütősek lettek.
ÁÁÁ még csak 5.5 millám van, soká lesz meg a kurva 10 milla. Ma egyébként sikerült megcsinálni az 5. kalóz vizsgát. Te az tényleg igaz, hogy a 6. vizsgához már elit hajó kell? Te hányas elit szinten vagy?
nekem múltkor...
AA kézben...megvolt az emelés...egy ember adta...flop AKK...mondom szép..floppoltam egy fullt mondom becsapdázom...check...természetesen emel...visszaemeltem egy embereset...rámtolja...megadom...erre mutat egy KK-t
Na igen az se rossz.
1 hete meg flopbol straight flusht vertem az asztalra havernak 6tol 10-ig :D a kocsog le is szopatta a K flushom :( Kurva szajat :D
Nagy zsuga ez a poker az tuti.
http://www.youtube.com/watch?v...
AA kézben...megvolt az emelés...egy ember adta...flop AKK...mondom szép..floppoltam egy fullt mondom becsapdázom...check...természetesen emel...visszaemeltem egy embereset...rámtolja...megadom...erre mutat egy KK-t
1 hete meg flopbol straight flusht vertem az asztalra havernak 6tol 10-ig :D a kocsog le is szopatta a K flushom :( Kurva szajat :D
Nagy zsuga ez a poker az tuti.