Na igen, de beszélgetni itt is tudunk én inkább motoroznék. Táncsak érdekel még valakit egy közös gurulás, az se baj ha csak szeptemberben jön össze, addig legalább istifiú is reagál a kommentre.
Ez a beszéd kérem . Na lássuk kinek lehet jó még ez az időpont rajtam kívül. Van egy sanda gyanúm Bird, hogy csak ketten lennénk. Gyerünk emberek cáfoljatok meg.
Csak egy kérdés:
A motor hideg állapotban olajszint ellenörzés, szint ok felsö vonalon, ... motor beindit bemelegit utánna megint olajszint csekkolás full, olyan mintha tull lenne töltve, majd hagyom kihülni " másnap megint megnézem " olajszint ok. Hideg állapotban 3/4 - ig van telejesen jó, bemelegitem ujra a motort megint olyan mintha tul lenne töltve. Hagyom kihülni, olajszint megin ok.
Szia!
Nekem is hasonlokat produkál a gép és egy számitogépes beállitás helyretenné elvileg a gépsast!Na most egy ilyen beállitást finomhangolást csak pesten csinálnak?Proptech?
Hello, a gyári helyett Yoshi végdob teszi a dolgát. Azt vettem észre, hogy meglehetősen kormos a vége, ergo sokat kap a gép. Lehet ezen állítani, vagy csak PC-vel? Ha igen, ki ennek a tudora? Vagy ne foglalkozzak vele?
Előre is köszönöm! Üdv,
D
A led sima led szalag, ledesboltból, méterre, . Kerszturon vettem (Bp XVII.ker.) a ledesboltban) ezeket csak vágni és kötni kell, az első fényszóró házában a sarokban az index, +db-os ledekből van, nah az 7db-onként kell 1 ellenállást forrasztani, hogy ne menjenek tönkre.
nem létezik, de meg lehet csinálni, nekem nem volt bajom vele, (kutyát se érdekelte)
én magamnak raktam be a xenon angel eye+dewil eye triós lámpatestet. a lámpatest szétszedésénél meg kell melegíteni (akár sütőben) nem 280fokon XD és akkor a ragasztjója felenged, széthujható utána a két fél. (összeszerelésnél ua. fordítva, nem mondani meg ha ügyesen csináltad hogy piszkálva volt XD
Július 21-22 vagy 28-29-ei hétvége? Utána Brno MotoGp. Bár páran oda is megyünk.
(no meg a felni matrica :P )
Csak egy kérdés:
A motor hideg állapotban olajszint ellenörzés, szint ok felsö vonalon, ... motor beindit bemelegit utánna megint olajszint csekkolás full, olyan mintha tull lenne töltve, majd hagyom kihülni " másnap megint megnézem " olajszint ok. Hideg állapotban 3/4 - ig van telejesen jó, bemelegitem ujra a motort megint olyan mintha tul lenne töltve. Hagyom kihülni, olajszint megin ok.
Valakinek hasonló tapasztalat ? Nem értem ...
Nekem is hasonlokat produkál a gép és egy számitogépes beállitás helyretenné elvileg a gépsast!Na most egy ilyen beállitást finomhangolást csak pesten csinálnak?Proptech?
Előre is köszönöm! Üdv,
D
jelentem ram air kitakarítva XD
én magamnak raktam be a xenon angel eye+dewil eye triós lámpatestet. a lámpatest szétszedésénél meg kell melegíteni (akár sütőben) nem 280fokon XD és akkor a ragasztjója felenged, széthujható utána a két fél. (összeszerelésnél ua. fordítva, nem mondani meg ha ügyesen csináltad hogy piszkálva volt XD