En eleg regota nyustolok egy 2005-os peldanyt palyan es meg nem volt vele kulonosebb bajom. Hozzateszem, hogy a megfelelo szervizelest is megkapta, nem csak a benzint toltottem bele es a gazt huztam. :-)
A szeleprugotanyer problemarol lehet talalni eleg sok infot a neten. Nem a legjobb design, ami ezekbe kerult gyarilag, ezert szoktak oket ujabbra cserelni. Az enyembe pl. megelozes celjabol a 2008-as rugotanyerok kerultek amikor a hengerfej szet lett szedve. Siman belemegy, semmi egyeb atalakitas nem szukseges hozza.
Sziasztok!Hezitálok 2004-05 zx10 vásárlásán,mert hallottam hogy sok vele a gond,meg egyszer én is megszivtam vele(szeleprugótányér törés)Mennyire gyakori ez a hiba?Mert mondjuk amit én szeretnék az egy második tulajos 30km-rel.Meg ami nekem volt régen az élég csörgös volt.Az összes ilyen,vagy csak én szívtam be vele,mert még az enyémen kívül másikat nem hallottam járni.Köszi az infokat
leírtál mindent. Nekem volt 1-2 éves 2004-es is ami kikönyökölt, 2005-től már jók. Most vettek meg egy 2005-ös vázat tőlem azért hogy el tudjanak adni egy 2004-es motort...
+ még vedd hozzá hogy belső generátoros. ami egy bizonyos max fordulatra van beállítva, tehát ha olyan elektronikával használták ami kitolja a szabályzás határát akkor jó eséllyel felrobbanhat a generátor a blokkban, érdemes a hangjára is figyelni, mert ha megkopnak a generátor csapágyai akkor a forgórész elreszeli az ellendarabját. igen volt sok hajtókar szakadt és motorház főtengely sérült blokk a szériában. 2005-ös tudok 100000e km feletti futással, hamarabb törnek össze vagy reped meg a vázuk, apropó érdemes tengelytávot mérni és a vázat a benzintank alatt is átvizsgálni, a kerekezett példányok baleset nélkül is repednek.
Sziasztok.Olvastam,hogy a 2004-es zx10 szériába hibás.A szeleprúgótányér hajlamos eltörni.Plusz milyen hibákra kell figyelni ennél a típusnál.Elöre is köszönöm a válaszokat.Mert én már szívtam ilyenel és nem akarom még egyszer megszivni
nézd, 1000km-t itt is le tudsz tekerni ebben az országban is feleslegesen, hogy meg lásd nem neked valók ezek a motorok. ha a megjelölt ígényekkel keresed akkor jobb ha kifelé veszed az irányt, hollandi belgium német lux. ahol azt kapod amit kifizetsz. lehet többet fogsz kiadni érte, de a megjelölt feltételekkel nehéz lesz házon belül jót találni. egy bérelt kisbusszal váltott sofőrrel nem távolság.
7000km németorszából balesetes motorból való jó állapot kiprobált csendes járás . mivel eladtam a motort igy már nincs rá szükségem tartalék motorblokk volt 2004 es .
A szeleprugotanyer problemarol lehet talalni eleg sok infot a neten. Nem a legjobb design, ami ezekbe kerult gyarilag, ezert szoktak oket ujabbra cserelni. Az enyembe pl. megelozes celjabol a 2008-as rugotanyerok kerultek amikor a hengerfej szet lett szedve. Siman belemegy, semmi egyeb atalakitas nem szukseges hozza.
Nekem van egy magyar papíros blokkom!
Részleteket a 20 527 2973.
Érdeklődnék eladó 2005 ös zx10r blokk után papírokkal.
https://suchen.mobile.de/fahrz...
Ha valki tud segiteni 06303884576
Kawsaki zx10 2007 hez tudvalki segiteni?
06303884576