Hali..
Kuplung nélküli válltás Z750 - el... Nektek, hogy megy? 5 böl 6 ba lehetettlen.. Lefele meg szenvedés.. Kuplungom fasza moci fasza.. Szóval..
Tapasztalatok?
Üdv mindenkinek! Z750S-ben milyen fékbetétek vannak, szinter vagy karbon/kevlár gyárilag? Miért nem írja ezt a service manual??? Ha szintert veszek akkor megzabálja a tárcsát vagy nem?
Udv mindenkinek. Most vettem egy z1000sx-et és keresném azt a motoros társam aki elcserélte volna a gyári fekete dobozokat a sajátjára amik pedig zöldek. Fehérvári motorkereskedésben vettem a motort. Elérhetőségem: 20 555 4474 Misi.
Üdv! 2009-es évjáratú Z750-hez keresek hasidom rögzítő konzolt , ha nincs eladó esetleg mintát ha valakinek lenne leszerelve Szombathely környékén ami után lmeg lehetne csinálni. Köszönöm. 30 ú841875
Udv Mindenkinek! Nem erdekel esetleg valakit 2mivv suono es hozza power com meg k&n legszurő??? 2007 es z1000 en voltak. 70/3285922 https://www.kepesmotor.hu/kipu...
eladó a KÖCSÖG MOTOR ! 2010 -es z1000, egyedi ülés, mart fék kuplung kar, egyedi tükör, vadi új gumik, gyári leömlő scorpion carbon dobokkal amik eredetileg erre készültek, hangtompítóval, gyári kulcsok, utángyártott undertail betét a faridom alatt a rendszám felfogatáshoz, a gyárinál nagyobb túra plexi - márkás- , ..... a többit a tulaj elmondja 302137897, érvényes forgalmi törzskönyv, tehermentes. árat nem tudok, hülyeséget meg nem akarok írni.
Az a terv annyiban módosult hogy szerettem volna mindig is venni egy új motort, aztán úgy döntöttem hogy most akkor azt szeretnék. De hogy mit azt pontosan én magam se tudom mert sok motor tetszik
Kuplung nélküli válltás Z750 - el... Nektek, hogy megy? 5 böl 6 ba lehetettlen.. Lefele meg szenvedés.. Kuplungom fasza moci fasza.. Szóval..
Tapasztalatok?