Az első generációs Z-nél ez a zsibbasztó rezonancia 6-7000 fordulat környékén jelentkezik, ez a tapasztalatok szerint szinte kivétel nélkül mindig megvan. Előfordulhat, hogy ebben az esetben is erről van szó, egyfajta konstrukciós sajátosság, kiegyensúlyozatlanság okozhatja azt a remegést. Én személy szerint mondjuk még nem találkoztam vele, mert szinte sose forgatom odáig a motort, de attól még vélhetően biztos van a tapasztalatok szerint.
Hello!
Ugyan a motor kora és gondolom futásteljesítménye nem indokolná, de érdemes volna megnézni a kihajtás, a kerék, és a lengövilla csapágyazását. Ezeket egyszerü ellenörizni, nem kell különösebben megbontani hozzá a motort elég csak megrángatni hogy nem lóg-e. Ezt ugyanis könnyen tönkre lehet tenni, ha egyenelenül volt megkopva (megnyúlva) a lánc és túl lett feszítve.
Ugyanakkor mivel csak egy bizonyos fokozatban érzed elmondásod szerint (bár ér tesztelném azért azt a fordulatszám tartományt amit 6.ban ennél szebességnél forog a többi fokozatban is. Ha csak a 6. ban csinálja ezt akkor lehet kikopott a fokozat fogaskerekeinek a csapágyazása esetleg egy olajjárati teljes vagy részleges dugulás miatt, vagy más módon sérült az a fokozat. Elötte azért megnézném a kuplung csapágyázasát, kosárát is, bár itt is ellentmond hogy ez lenne a hibás, mert akkor a többi fokozatban is rezonálna.
Szóval nagyon fontos lenne a hiba pontos behatárolásához, hogy valóban csak egy fokozatban csinálja, vagy minden fokozatban.
Kedves z1000sx tulajok
Hozzàtok szolok,nekem egy 2017es sx em,nagyon szuoer nagyon jó,csak egy gondom van vele hogy 170-190 között iszonyat remeg az egész motor,de ebbe a sebbesegtartomànyba ,illetve ha pl 4ik be megyek ennyit akkor szinte semmi es ahogy felvetek 6ig ugy erosodik fel,6ikba elviselhetetlen.Màr tul vagyok sok mindenen gumi ki centirozva ki indàtor orazva a fektarcsa felni kicserelve lanc is
Tanàcstalan vagyok.
Valaki valami ötlete
Sziasztok! Vettem egy Wayteq Xrider GPS-t és olyan kérdésem lenne, hogy 2005-ös z750-en szerintetek hova érdemes rákötni a töltőjét? Van valamelyikőtöknek tapasztalata vele? Mindenképp gyújtás után szeretném bekötni, de kicsit tanácstalan vagyok.
Sziasztok.
Van egy teljesen új eladó ledes indexem füst szinű z1000sx-hez 2016-os évjáratig jó.illetve
z1000 hez uzemanyag védő 7 ezer +posta
Led index füst szinű 18ezer +posta,
Esetleg a bontókat lehetne megpróbálni hátha. Vagy rendelsz valamelyik Kawa márkakereskedésből gyári szám alapján. Emlékeim szerint nem egy horror összeg.
Sziasztok! 2005-ös Z1000-hez szeretnék gyári kormányt venni , a jelenlegi számomra kényelmetlen. Van esetleg valakinek eladó , vagy tudtok segiteni hol találhatnék ? Előre is köszönöm.
Hali!
Alsó-felső villahíd, kormánycsapágyak, teleszkópok, féknyergek, keréktengely. Ez a minimum... Ezek így minimum 150 pénz, de a változás igen komoly!
Persze ezek bővülhetnek a teleszkópok évjáratától függően.
Ugyan a motor kora és gondolom futásteljesítménye nem indokolná, de érdemes volna megnézni a kihajtás, a kerék, és a lengövilla csapágyazását. Ezeket egyszerü ellenörizni, nem kell különösebben megbontani hozzá a motort elég csak megrángatni hogy nem lóg-e. Ezt ugyanis könnyen tönkre lehet tenni, ha egyenelenül volt megkopva (megnyúlva) a lánc és túl lett feszítve.
Ugyanakkor mivel csak egy bizonyos fokozatban érzed elmondásod szerint (bár ér tesztelném azért azt a fordulatszám tartományt amit 6.ban ennél szebességnél forog a többi fokozatban is. Ha csak a 6. ban csinálja ezt akkor lehet kikopott a fokozat fogaskerekeinek a csapágyazása esetleg egy olajjárati teljes vagy részleges dugulás miatt, vagy más módon sérült az a fokozat. Elötte azért megnézném a kuplung csapágyázasát, kosárát is, bár itt is ellentmond hogy ez lenne a hibás, mert akkor a többi fokozatban is rezonálna.
Szóval nagyon fontos lenne a hiba pontos behatárolásához, hogy valóban csak egy fokozatban csinálja, vagy minden fokozatban.
Hozzàtok szolok,nekem egy 2017es sx em,nagyon szuoer nagyon jó,csak egy gondom van vele hogy 170-190 között iszonyat remeg az egész motor,de ebbe a sebbesegtartomànyba ,illetve ha pl 4ik be megyek ennyit akkor szinte semmi es ahogy felvetek 6ig ugy erosodik fel,6ikba elviselhetetlen.Màr tul vagyok sok mindenen gumi ki centirozva ki indàtor orazva a fektarcsa felni kicserelve lanc is
Tanàcstalan vagyok.
Valaki valami ötlete
Köszi előre is
Van egy eladó z750 (2007) hátsó felnim eladó, ha esetleg kellene valakinek. Ár megegyezés szerint.
Keresek 2009 Z750-re feketeszínű hasidomot vagy felfogatókat..
Üdv Mosy
Van ulesem.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Van egy teljesen új eladó ledes indexem füst szinű z1000sx-hez 2016-os évjáratig jó.illetve
z1000 hez uzemanyag védő 7 ezer +posta
Led index füst szinű 18ezer +posta,
Jól indul jól motorozható simán megy, viszont nem forog 8 000 fölé. Tapasztalat ?
Alsó-felső villahíd, kormánycsapágyak, teleszkópok, féknyergek, keréktengely. Ez a minimum... Ezek így minimum 150 pénz, de a változás igen komoly!
Persze ezek bővülhetnek a teleszkópok évjáratától függően.