Sziasztok volna egy bajom van egy 600as ninjam 1999es sajnos ma valamiért 90es tempónál elkezdett ledadogni és leált nem indul de néha röffent a próbálkozás folyamán nem tudtok segíteni mi lehet a gonja?
Hali! Ki bontott mostanság Z 750 S-t? Jelcsa, Sedu? Előbbi bont még? Egy szép első lámpa lehet érdekel majd mert az enyémet már agyonverték a kövek rendesen..
Természetesen az Enuma- az a gyári is mint írtad- van magyar képviseletük is és a JT meg már gyárt gumis első lánckereket ebből vegyél előre meg hátra is
Sziasztok!A Z1000-en cserélnék láncot.Jelenleg a piacon kapható 3 gyártó lánca ami szerepel a cserében.1 Enuma(EK) 2.D.i.D. 3.Rk melyiket érdemes megvenni?Nem egy vad motoros vagyok túrázás egykét gyorsulás,nincs egykerekezés csak szolidan.Köszönöm
Dainese avro d1 kétrészes fekete bőrruha.
52-es méret (Én a képen 176cm magas vagyok és 80 kg)
Használt de szép állapotú.
Nincs bent esés, nem szakadt.
Ha valakit érdekel, privátban küldjön egy, üzenetet!
Igen, a doboz gyári volt. Viszont a benne lévő tükör használt. Burkolata összekarcolva, és a festék leverve végig, ahogy a kulccsal leszedték!!!! Leszarom a 10 ezer forintot amibe került, de legalább ne újnak hirdesd!!!
Ilyenem van.Fényezetlek és nincsenek kifúrva,a hasidomhoz nincsen tartó,a sárvédőn a furatok távolsága 280mm.Hasidom 16e sárvédő 14e
Üdv.:Tamás