sajna ma reggel olvastam, így a vezetéstechnika tréning regisztrációról lecsúsztam... de lehet nem is szívesen mennék saját mocival :)
Vélemény? Ha elgurulok találkozok végre veletek? :)
Megvizsgáltam az első gumit.Gyerekek az milyen szép hullámos helyenként.Még van rajt több mint két mili minta de így kuka.Gumicsere
gyorsított eljárásban!
Együtt akartunk, igen, de én csak pénteken délután tudok menni.
Szabadságolások miatt egyedül leszek rendszergazda, nem tudok előbb menni. De a szombati túrán ott leszek!
A motoromhoz egy új tőcsavar kell, amit várok, jelenleg a szelepfedél le van szedve. Másik hátsó gumi is lesz.
Remélem minden ok, lesz addigra a motorommal.
Sziasztok!
Leghamarabb szombaton reggel tudnék elindulni, így az oszták túrát is lekésném mivel 370km-re lakok az alaptábortól. Ha kicsit közelebb lenne elmennék, legalább a szombat esti találkozás erejéig, de így most sajnos lemaradok erről a találkozóról. A szabadságolások és a családi események miatt a környező hétvégéim is zsúfoltak. Bízok benne, hogy lesz idén alkalom legalább még egy találkozásra.
Nektek nagyon jó szórakozást kívánok!
Mint azt már tudjátok, 2013.06.20-2013.06.23-ig TKB találkozó lesz Győrött. A részleteket majd ebben az első hozzászólásban fogjuk frissíteni. Rendelkezésre áll egy viszonylag nagy, bekerített terület a sátrazáshoz, illetve a motorok éjszakai tárolására. Tervezett programok:
2013.06.20. Csütörtök, Megérkezés Napja
- megérkezés, elpakolás, sátorállítás
- Út kipihenése, ha igény van rá akkor elgurulunk fagyizni egyet Győrbe, vagy itt Szentivánon
- Tollasozási lehetőség
- Vacsorára virsli és szalonnasütés
2013.06.21. Péntek
- Hideg reggeli: felvágott, kolbász, kenyér, sajt, zsírosdeszka, stb
- Kis túra a Pannonhalmi Apátsághoz, utánna a Cseszneki Vár meglátogatása egy kis szerpentinezés a Bakonyban :) Majd a Bakonyon keresztül Pápara, itt a városi parkmellett pihi, aztán Téten keresztül vissza Győrszentivánra.
Pénteki túra
Ide jön vki közületek?
http://www.sportmotor.hu/motor...
sajna ma reggel olvastam, így a vezetéstechnika tréning regisztrációról lecsúsztam... de lehet nem is szívesen mennék saját mocival :)
Vélemény? Ha elgurulok találkozok végre veletek? :)