Sziasztok.Egyik barátomnak van egy 2006-os Hyosung GT650 eladó ha valakit érdekel.Piros színű,garantált 10000-ezer km,Raptor sportdob,új gumi,aksi szép sérülésmentes állapot(piros színű).Ára:399999ft
valaki megtudná mondani a GV650 gázbowden méretét ?
A hajlitott cső hajlástól hajlásig és a bowdent úgy hogy egyikfelén teljesen be van tolva, akkor a másik oldalon mennyit lóg ki a házból?
Sziasztok!
Nem igazán ismerem a márkát, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy Hyosung TE450X quad a kiszemeltem, de félek attól, hogy nem találnék majd hozzá alkatrészt, ha valami probléma lenne. Kicsit keresgéltem, aztán a fékbetétnél észrevettem, hogy azonos pár "nevesebb" márka quadjaival.
Elképzelhető, hogy a többi alkatrésznél is hasonló a helyzet?
Előre is köszönöm a választ! :)
Sziasztok ujdonsült gv 250 tulaj vagyok. 2005 évjárat. Imádom nincs vele bajom. Csupán 1 hogyan lehetne kicsit öblösebb hangot varázsolni neki? Van ötletetek? Dupla kipufogó...az alsóból hiányzik az a 3 popszegeccsel befogatott valami....köszi előre is
Sziasztok! Új belépőként üdv mindenkinek! Első kérdésem: Aquila GV 650 cruiseremen hol vannak a biztosítékok, mert valószínűleg kiment valamelyik? Indítás kísérletkor se kép se hang, akksi jó!
Sziasztok !
Van nekem egy 2006-os GT 250R-em
Tudna valaki segíteni nekem abban hogy miért nem mér a motor hőmérséklet mérője.
Semmit nem mutat bármennyit is megyek vele
A válaszokat előre is köszönöm
Szia. Nekem van egy. Sajnos autóvásárlás miatt el kell adnom, de semmi bajom nincs vele. 4 éve van nálam. 198 cm vagyok és 130 kg. Erős, pörgős, jól gyorsul alattam is. üdv
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy GV650-et, de tartok tőle, hogy kicsit úgy néznék ki rajta, mint egy majom a köszörűkövön:180 cm magas vagyok, és 120 kg. Van valaki hasonló testalkattal és ilyen mocival itt?
Sziasztok nekem egy GT 650R-hez kellene
Hátsó henger kompletten(henger, hengerfej, dugó,gyűrű) 2005-ös évjáratú
Vagy arra mit mondotok hogy hát az is lett nézegetve hogy az első és a hátsó henger nagyon egyforma,eltérés csak a vezérlőlánc feszítőn van hogy más helyen van
Én tudnék is magamnak szerezni első hengert
Szeretitek fel rakjam az első hengert hátulra ?
DE aki tud hátsó hengert kérem szóljon
valaki megtudná mondani a GV650 gázbowden méretét ?
A hajlitott cső hajlástól hajlásig és a bowdent úgy hogy egyikfelén teljesen be van tolva, akkor a másik oldalon mennyit lóg ki a házból?
köszi
Nem igazán ismerem a márkát, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy Hyosung TE450X quad a kiszemeltem, de félek attól, hogy nem találnék majd hozzá alkatrészt, ha valami probléma lenne. Kicsit keresgéltem, aztán a fékbetétnél észrevettem, hogy azonos pár "nevesebb" márka quadjaival.
Elképzelhető, hogy a többi alkatrésznél is hasonló a helyzet?
Előre is köszönöm a választ! :)
hyosung gt650 naked elado.
2011-es gyártás injectoros.
km 23 ezer, állapota átlagosnál gyengébb.
ára 595 ezer ft
Gv 650 hez keresek kuplung bowdent tud valaki segíteni?
Köszönöm
Az anyagán látszik, hogy utángyártott, de a forma ugyanaz.
De ugyanitt van komplett zárszett 18000 Ft körül. 2 kulcs, tanksapka, gyújtáskapcsoló, ülés melletti zár.
Ha valaki tudja honnan lehet beszerezni azt megköszönném.
van esetleg valakinek km-ora alkatresze gt650r EFI-hez? a kepen lathato 2-es szamu alkatresz kellene.
es meg egy kerdes... rem pocsekul vilagit a gepem elso lampaja... van valakinek megoldasa?
elore is koszi!
A HyoKlub ra keress rá!
Van nekem egy 2006-os GT 250R-em
Tudna valaki segíteni nekem abban hogy miért nem mér a motor hőmérséklet mérője.
Semmit nem mutat bármennyit is megyek vele
A válaszokat előre is köszönöm
Engem érdekelnének az idomok.
Hátsó henger kompletten(henger, hengerfej, dugó,gyűrű) 2005-ös évjáratú
Vagy arra mit mondotok hogy hát az is lett nézegetve hogy az első és a hátsó henger nagyon egyforma,eltérés csak a vezérlőlánc feszítőn van hogy más helyen van
Én tudnék is magamnak szerezni első hengert
Szeretitek fel rakjam az első hengert hátulra ?
DE aki tud hátsó hengert kérem szóljon
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.
https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039