lehet nagyon huzigálta neki
azt tudom hogy 80as tempónál is simán felkapta egykerékre, nekem azt mondta kb 1 liter pluszt jelentett
anno nekem a te450esen miután a gyorsító szekciót a lehető legjobban lebutítottam olyan keveset evett hogy hihetetlen kategória lett
erdélyben a helyekben 4,2-4,5 között
sm terepre? egy ismerősnek volt ilyen az első erdélyi út után eladta
az lc4 megvadult z fcr-től, többet evett egy literrel és szinte kezelhetetlenül nyers lett
Alu lánckerekek eladóak, sok Husqvarna típusra: (JTR822 megfelelője)
Esjot 32043-48 fog, új: 7e
RK 4467 - 52 fog, alig futott: 4e
Posta OK, Jászberényben személyesen átvehető.
Szia!
Szerintem egyszerűbb ha KTM topiknál próbálkozol, úgy is ugyanaz, de egy biztos ezek a 250-es 4 üteműek már nem a régiek-régebbiek.
Nagyon mennek és nagyon erősek is. Sok ember tudásának már sokak.
Akkor egy próbát megér a dolog
Megtakaritod faszán féktisztítóval, utána meg csiszolod és mehet a ragacs
Érdemes szervizbe menni mert kell hozza Valami ecsetelő is
Nekem a cagiva olyan romos volt hogy meg hálóval körbe is lett tekerve
Pedig a sikaflex nagyon erős cucc ...nekem még nem lyukas (repedezett) csak szeretném megelőzni a bajt, ha falsot szívna ott biztos csinálna hülyeségeket :D
Nekem csak elvált az Alu meg a gumi
Bementem szélvédő ragasztóval de nem fogta meg szerintem túl nagy gáz lengések vannak és elvált
Pedig a régi 82-és cagiva szívó csonk így lett megmókolva és évekig kitartott
Vagy a ragasztó volt béna nem tudom de az első úton felvált.
Nekem adtak mellé másik kettő roszat,uh a gyári se lehet nagyon tartós, facen csoportba keres más is ilyen csonkot....tipushiba,annyira rezeg sztem egész motor mm eket mozog a karbi,lehet nem is elérik,hanem a rezonancia miatt berepedezik! Köszi!
Már ott nem kapni! Kérdeztem...van plusz szívócsonkom az is rosz, arra gondoltam én is mert alu van ugye bevonva a gumival,hogy hegeszteni /esztergálni...és olyan méretű gumicsövet rárakni,lehet ez lesz!
Pár éve az mxon nekem hozott mondjuk lehet volt az már 5 éve is
Amúgy meg lehetne próbálni egy alumínium csövet rá hegeszteni és egy olajállo gumi csövet betenni
Van ott vagy 3-4 centi hely simán meg lehet oldani
Utána fillérekből lehet pótolni
Úgy is felhajtja az ember a segédvázat ha a karburátort le akarja venni
azt tudom hogy 80as tempónál is simán felkapta egykerékre, nekem azt mondta kb 1 liter pluszt jelentett
anno nekem a te450esen miután a gyorsító szekciót a lehető legjobban lebutítottam olyan keveset evett hogy hihetetlen kategória lett
erdélyben a helyekben 4,2-4,5 között