Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, egy TE610-em van 96-os. Olyan problémám van vele, hogy egyik napról a másikra olyan mint ha elment volna a kompresszió, eddig rá álltam a berúgóra, és nem ment le a súlyom alatt, de most mint egy 125-öst úgy lehet rugdosni, beindul, nem is füstöl, hangja sem változott. Még is olyan mint ha a dekompresszor rá lenne húzva, pedig nincs. Előre is köszi a segítségeteket
bemész műszaki, avagy mezőgazdasági boltba, veszel akármilyen színű gázcsövet több méretben van kb 5-600 forint métere ami tetszik piros, kék sárga fekete vagy nemtudom milyen szinekben lehet, meg veszel egy akkora bilincset ami ráfér a dobodra azt cső, rászoritod.. meg van egy ezresből... és még várni sem kell rá csak utána menni...
Sziasztok!Vettem egy Marzocchi Magnum első telót.Úgy tudom,hogy a TE410-ben volt ilyen 95 környékén.Az lenne a kérdésem,hogy milyen féknyereggel szerelték,vagy milyet lehet rá rakni?Mert sajnos az nem volt hozzá...
Hello! Olyan kérdésem lenne hogy amit a kipufogó végére szoktak rakni gumikarikát,hogy védje a dobot hol tudnák venni! Előre is köszönöm a segítséget! (Husqvarna Sm610s Silmoto dob)
Sziasztok
A Husqvarna TE 410 -mennyire megbízható? vagy inkább 610-est kellene venni?alakatrész mennyire található hozzá? pl hajtókar?Gondolom ezek is üzemórásak?olajszűrő van bennük?
Én is most egy ilyen előtt állok, nekem azt mondták hogy elvileg CR vagy WR 125-é ugyan az, arra azt hiszem hogy max 35ezret mondtak rá , de ez majd akkor derül ki hogyha már szét van szedve.
@gecsa utánanéztem ez nicasiloshoz van, hát remélem nem ütköznek semmilyen problémába a gépműhelybe de ha meg igen akkor ők cseszték el... így a henger + dugó kijön 40ezerből ha minden igaz.
@GD gépműhelytől függ sajnos Magyarországon...:( sok helyen nem megbízhatóak :S de ha azt mondták valószínű hogy úgy van... nekem ezt mondták illetve ezt olvastam lehet pénzkidobás illetve hülyeség, de nálam mindenféleképpen kell.
Bár ha jól emlékszem, 1500-2000 körül van. Ha érdekel, megnézem, aztán visszaírok.
Hogyne lenne meg! Mostanában nem tudtam eldönteni, hogy a KTM topicba vagy ide írjak
Jó rég óta nem firkáltál már ide,igaz én se nagyon,meg van még a motorod vagy váltottál
A Husqvarna TE 410 -mennyire megbízható? vagy inkább 610-est kellene venni?alakatrész mennyire található hozzá? pl hajtókar?Gondolom ezek is üzemórásak?olajszűrő van bennük?
Lehet hogy jönnek ktm-es blokkal szerelt huskyk a többi meg megy a levesbe
Világ béke meg MANKIND!
szacsomotor@freemail.hu
http://www.crossindustries.at/
Pierer saját cégecske... Husaberget már most sajnálom
@gecsa utánanéztem ez nicasiloshoz van, hát remélem nem ütköznek semmilyen problémába a gépműhelybe de ha meg igen akkor ők cseszték el... így a henger + dugó kijön 40ezerből ha minden igaz.
@GD gépműhelytől függ sajnos Magyarországon...:( sok helyen nem megbízhatóak :S de ha azt mondták valószínű hogy úgy van... nekem ezt mondták illetve ezt olvastam lehet pénzkidobás illetve hülyeség, de nálam mindenféleképpen kell.