Úhy hallottam, hogy a 2004 a válaszvonal, onnantól változtak az alkatrészek, és nem kompatibilisek a 2004 alatti blokkokkal. Átbujtam a netet, nemnagyon találni 2002-3ashoz alkatrészt, 2004-2009-ig vannak.
Biztos van vmi kiskapu, egyszerüen hihetetlennek látom azt, hogy igy kihaljon egy legenda.
Ha tényleg összelehet hozni mindent a 2004-es alkatrészeivel, akkor nem lenne gond. Sajnálom eladni, nincs másik motor ilyen paraméterekkel.
Üdv! Ki mit tud arról, hogy a 2004 alatti fs650e tipushoz már nem gyártanak alkatrészt? Igaz ez? Mit tévő legyen az ember? Adja el a 2004 alatti vasát mihamarabb? Vagy lesz hozzá utángyártott alkatrész?
Hali ! nem a leállító gomb miatt nem indul !!! Sajnos . de kösz a tippet. Állórészre gyanakodok. Esetleg valakinek fe 650 e állórész eladó??? Köszönöm.
A motor Albertirsán van a páromnál, tervben van nekem is a költözés a közeljövőben, hogy merre fogunk járni még kérdés. Semmiképp se szeretnék "krosszpályamenő" lenni, Cered, Istenmezeje a cél. De már vagy 10 éve nem jártam terepen, van mit bepótolni.
Ejha ez aztán gyors volt. Hol akarod majd használni? A Mátrában ( ha jól emlékszem régen egy hozzászólásodban írtad hogy Gyöngyösön laksz ) vagy futó és csak pálya?
Hat most egy ideig motorral nem..elhoztam jaszberenybe. Itt vagyok alberletben hetkoznap. Par hetig marad sztem. Ha viszem haza majd irok ide es osszehozzuk!
Érdeklődni szeretnék, hogy Husaberg 650 CDI-t lehet-e helyettesíteni valamivel. Vagy ha valaki tudna kapcsolási rajzot az jó lenne.