Heló nem tud nekem segiteni valaki? Pár napja vetem 1 mtx- et 125 öst és amikor el hoztam nagyon szépen indult még a haverokkal is ell mentünk egy kb 30 km es terep motorozáson és nagyon jól húzott könyen indult haza jötem másnap inditanám be és be indult de 30 másodperc és le ált utána be sem indult még tolásra sem ki cseréltem a gyertyát és már be indult de csak tolásra és igy is fullad durrog puffog és le ál nem igazán tudom mi a baja de hallotam ojat is hogy túl sok az olaj a benzinbe mondjuk 6 liter benzinbe tetem más fél deci olajat nem tudom lehet hogy ez a baja?
Sziasztok!Eladó az öreg vas,mtx 125(japan).Blokk föl lett újítva,van pluszba néhány alkatrész,-hónolt henger,-kuplungszerkezet, stb.A motor külön 135000ft,az alkatrészek 35000ft.Bács-kiskun megye!Tel:húsz háromkilencvenhét hatvan 20
Sziasztok! Esetleg tudtok 125-ös mtx-hez (1983-as) aki ismeri ezt az oldalt: http://oem-parts.hu/hu/parts/h... itt gyári vagy utángyártott alkatrészeket árulnak?
Sziasztok! Szimering cserénél szét esett a váltó blokk széthúzáskor, azóta kétszer szedtem már szét és valamit nem rakok jól össze. 1-es sebességet veszi és az ürest. 2-be néha be ugrik ha tartom a váltót, de ki is dobja.
Van valami trükkje az összerakásnál, mert ahogy néztem csak egyféle képen lehet össze rakni.
Esetleg egy képet vagy egy útmutatót vagy valami segítséget szívesen elfogadnék.
A francia szerviz manual meg van nekem is, de abból nem sok mindent tudtam meg.
Hello . 125 ös mtx alkatrészek vannak eladóak . ha érdekel valami irj . Rezó . elsővilla. gyujtás . blokkfelek . jobb oldali idom. első sárvédő . gyujtás dekni. henger . lenkerék. javításra váró arrow dob. meg még pár blokk alkatrész.
Nem mindegyiknél középen kell lennie ?
Van valami trükkje az összerakásnál, mert ahogy néztem csak egyféle képen lehet össze rakni.
Esetleg egy képet vagy egy útmutatót vagy valami segítséget szívesen elfogadnék.
A francia szerviz manual meg van nekem is, de abból nem sok mindent tudtam meg.
Köszi!
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.
https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039
Keresek megvételre Honda MT8-at
Akinek van eladó kérem jelezze.
Köszönöm