Sziasztok az volna a kérdésem hogy ha kihuzatom az mtx 80am akor miért fulad nagy fordulaton ha viszáb engedem a gázt akor huz egy darabig de nem pörög ki teljesen a karbi full tiszta a a cdire gyanakszok mert álitottam a gyujtáson és valamivel jobb
Sziasztok!
Alkatrésznek eladó Honda mb 80 egyben 40.000 Ft csak vigyétek , mert 160 ezrembe van, főtengelyes lett, szétverte a frissen fúrt hengert és meguntam a szerelését.
Előtte üzemképes volt!
Érdeklődni: 06706474301
Hali ! van egy 125 Mtx-em olasz , és olyan problémám lenne hogy forralja a vizet . vizet forgatja rendesen lapátok rendben vannak , termosztátot is ki szedtem már de így is forralja ! mi lehet a gond ? előre is köszi
Üdv! HONDA mtx 125R (japán)1983-as. Keresgélek fék-kuplung kar szettet konzollal, a kuplungos(bal) tükörtartós, az első fék (jobb) mikrokapcsolós........univerzális is érdekel.....
Sziasztok!
Vásároltam egy mtx 125-ös motorkerékpárt (olasz verzió), melyhez a következő alkatrészekre lenne szükségem:
- 2db műanyag idom (jobb oldali tank, és ülés alatti idom)
- teljes kipufogó
- első főfékmunkahenger és fékkar
- gyújtás oldali dekli
- váltókar
- powerszelep (a hengerbe menő rész)
-kiegyenlítő tartály
Ha valaki tud segíteni kérem jelezze!
Köszönettel!
Attila
Van egy eladó MTX 125 első teleszkópom kerékkel fékkel mindennel együtt. 70% os gumi frissen felújított teleszkóp. Nekem csak a helyet foglalja. ar megegyezés szerint, de nem ebből akarok meggazdagodni 06303168471
sziasztok.vasaroltam egy mtx 125ost es olyan problemam van hogy a vitre dekni elvan szakadva.es az erdekelne hogy aluminium anyagbol van-e?ha igen akkor meglehet heggeszteni?ha nem akkor valami mas otlet?koszonom
Sziasztok ! tudna nekem valaki segiteni van egy mtx125ös motorom és az lenne a gond hogy menet közben egyszercsak megállt és nincs szikra! mi lehet a gond ? ,
Sziasztok! Segítséget kérnék. Adott egy honda mtx 80-as, az a problémám hogy nem húzom neki a gázt. és fel pörgeti magát teljesen. Mi lehet a probléma?
csáó! Nekem is van ilyenem hasonlóan néz ki de ez szerintem a plusz feszültséget diffundálja el amikor mész vele és nincs bekapcsolva semmi lámpa
ha jól tudom ha ez vagy az aksi bedőglik akkor a fesszabályzó is belehalhat mer nem tud mit kezdeni a + feszültséggel.Sajnos nekem is úgy néz ki mtx 50-enemen bedöglött a fesszabályzom és 15-16,4 v -tal tölt ami kínyirja az aksit, nem találok hozzá ha valaki tud engem is érdekelne?
Alkatrésznek eladó Honda mb 80 egyben 40.000 Ft csak vigyétek , mert 160 ezrembe van, főtengelyes lett, szétverte a frissen fúrt hengert és meguntam a szerelését.
Előtte üzemképes volt!
Érdeklődni: 06706474301
Vásároltam egy mtx 125-ös motorkerékpárt (olasz verzió), melyhez a következő alkatrészekre lenne szükségem:
- 2db műanyag idom (jobb oldali tank, és ülés alatti idom)
- teljes kipufogó
- első főfékmunkahenger és fékkar
- gyújtás oldali dekli
- váltókar
- powerszelep (a hengerbe menő rész)
-kiegyenlítő tartály
Ha valaki tud segíteni kérem jelezze!
Köszönettel!
Attila
ha jól tudom ha ez vagy az aksi bedőglik akkor a fesszabályzó is belehalhat mer nem tud mit kezdeni a + feszültséggel.Sajnos nekem is úgy néz ki mtx 50-enemen bedöglött a fesszabályzom és 15-16,4 v -tal tölt ami kínyirja az aksit, nem találok hozzá ha valaki tud engem is érdekelne?
csomo minden megvan még, de sok minden el is ment már!
helyileg budapest. érdeklődni a bozsasc@gmail.com címen
üdv
Honda MTX 125-ömön rendszeresen eltörnek a hátsó lánckereket tartó csavarok. Vajon mi lehet a probléma és mi a megoldás rá?
Tibor