érdeklődnék , van egy 125-ös mtx -em a pover szelep 7000 felett húz csak be , mi lehet az oka , és lehet -e rajta valahogy állítani?
amíg nem húz be a szelep addig nincs benne erő
ha valaki tud segítsen , köszi
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék,hogy olasz 125-ös mtx hez jó állapotú hengert és dugot nem tudtok eladót.Nagyon fontos lenne.Válaszotokat előre is köszönöm.Elérhetőségem:zoli292@freemail.hu Tel 0630 783 0427
Sziasztok!
Van egy Honda mb 80-as motorom és alapjáraton 6-7 ezres fordulatra felpörög vagy jobban . A karbit kipucoltam az alapjárati csavart kitekertem , falsot nem szív ( van rajta egy vakítás, a külön olajozás kivan kötve ). A gyújtás oldaláról nincs semmi olaj ami a szimeringre utalhatna . Van valami ötletetek mi lehet a baja ?
Sziasztok!
Ez meg mi a fákkk?
Ha valaki tudja mi a lényege,írja meg légyszíves mert nekem ott sérült a vízpumpaház.És az 5ös cső hova csatlakozik?Előre is köszi a segítséget.
Pompás ! :) Fel tudjuk venni a kapcsolatot ? Itt az e-mail címem . csavi93@freemail.hu Még annyi lenne hogy az után vételes posta meg oldható lenne vagy levélként ahogy neked jobb lenne ?! Írj. És köszi előre is
akkor keresgélek tovább
Szerintem jó ha 7ezer körül nyit,más gond lehet ha addig nem húz.
üdv
érdeklődnék , van egy 125-ös mtx -em a pover szelep 7000 felett húz csak be , mi lehet az oka , és lehet -e rajta valahogy állítani?
amíg nem húz be a szelep addig nincs benne erő
ha valaki tud segítsen , köszi
Szeretném kérdezni, hogy egy MTX 80 R2-hez tud-e valaki karbit ?
Esetleg, hogy még milyen karbi való rá ? Sokat segítenétek :)
Ez egy 2012-es hozzászólás volt, még akkor el is adtam.
Üdv: Laci.
Keresek MB 50 gyújtás alaplapot és forgórészt, esetleg komplett gyújtást! (Ha jól tudom, a levegős MTX 50-es, 80-as blokkja is ugyanilyen)
szilard.munka@gmail.com címre várom az ajánlatokat!
Pacsi!
Nem tudja valaki olasz mtx hez vízpumpa lapátot honnan tudnék beszerezni ?
Segítséget előre köszi . :)
MTX 80 R2 (HD09)-hez keresek jó állapotú hengert! Akinek van eladó, kérem jelezzen. Köszi előre is!
üdv,
Csongi
Van egy Honda mb 80-as motorom és alapjáraton 6-7 ezres fordulatra felpörög vagy jobban . A karbit kipucoltam az alapjárati csavart kitekertem , falsot nem szív ( van rajta egy vakítás, a külön olajozás kivan kötve ). A gyújtás oldaláról nincs semmi olaj ami a szimeringre utalhatna . Van valami ötletetek mi lehet a baja ?
japán 125-höz keresek kipufogó hátsódobot gyárit,megvételre vagy cserére.
Tud valaki segíteni küllő ügyben?
Hol lehet beszerezni mtx 125r olasz blokkos motor hátsókerekéhez küllőket? Kb milyen árban van?
Üdv
Érdeklődni: challanger1111@gmail.com
Üdv
Ez meg mi a fákkk?
Ha valaki tudja mi a lényege,írja meg légyszíves mert nekem ott sérült a vízpumpaház.És az 5ös cső hova csatlakozik?Előre is köszi a segítséget.
A válaszokat előre is köszönöm.