az olasznak kocka alakú váz csövezése van a japánnak pedig kerek +más az idom ,jobb oldalt van a vízpumpa az olasznak a japánnak bal oldalt....Az adatlaomon van egy piros MTX és egy kék azok olaszok a fekete (mostani) pedig japán.
De ha nem tudod eldönteni küldj képet és meg mondom.
üdv!
Esetleg tudsz ilyet eladót? Keresek még karbit ehhez a típushoz.
Érdekelne első szériás MBX 125 f rendszámos, de mindenképpen forgalomba helyezhető váz. lehet törött is csak papíjai legyenek meg.
Köszi!
Hát azt sajnos nem mert a gép összevan rakva. ha neked szétvan szedve készítsél egy fotót az elektronikáról ami a tank alatt van. és hátha letudom szűrni
ez jó az mtx 80-ashoz is:D az ellenállás legílább is az enyémben úgy néz ki hogy egy porcelán 3 vezeték megy bele és vas fogja össze. szóval fehér a tank alatt szokott lennt és az indításhoz aszem nincsen köze
Üdv!
Karbival 36, nélkül28e.
Csak a felújítás volt 32-be, de én is tisztában vagyok vele, hogy világba nem kérhetek érte. Hogy már nincs mibe beletennem, csak nézegetni tudnám.
heló! Segítség kellene , nem tudom cagiva freccia 125 mocimba pontosan mijen kipufogó tömítés is kellene ezért nem akarom még szétszedni. Találtam a neten cagiva mito tömítés szettet , nem tudja vki jo-e bele? itt van :.http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Nagyon megköszönném vki válaszát Üdv:. Milán
De ha nem tudod eldönteni küldj képet és meg mondom.
üdv!