Már csak annyi van amit látsz. Gyujtás állórész,lendkerék rajta van, váltókar és termosztát nincs.
Karbi és berúgókar nélkül 25000, komplett:35000.
Fúrás+dugó+tügörgö volt 14000
fötengely felujitás volt 16000,
csapágyak,szimeringek,töm.garnitura, stb. Nekem sokkal több -be van, mint amit kérek érte. Sajnos a moci többi részét ellopták, igy egyszerübb megválnom töle, mint "ráépiteni" egy motort.
Üdv!
Olasz 125-ös komplett blokkom van eladó.
Felújítva (csapágyak szimeringek cserélve, főtengely felújítva, henger fúrva(már nem nicasilos). Beindítva még nem volt. Membrán-karbulátor közti szívócsonk hiányzik termosztát nincs benne
Még nem tudom h mi van...mert nem jutottam még A-ból B-be sajna Felrakod vaterára akkor?
Keresek blokkot is mert a 2esem rossz, vagy eladnám ezt a blokkot mindennel 15e (gyújtás,blokk,stb...) 125öst szeretnék bele legszívesebben...
Nekem van egy gyári HM183-as karburátorom, a múlthéten szereztem, még nem hirdetem nagyon. Törésmentes, tökéletes tényleg, még a szívató is kintmarad... De van ára, mivel nincs senkinek, viszont mindenkinek kell... Vaterán kívül 11eFt, alku nincs. Vaterán 12-ért lesz fent...
Hali nekem van eggy de a karban cserelni kell a csapagyat a henger 49 es ja es platinas en kaptam alkatresznek nem is tudom hogy eladjam e de ha megeri eladom. csererbe akar valami kis pedalos regebbi mopedet is elfogadok
Hali. segitseget kernek. a tel elejen egyszeruen lealt az mtx 80 asom. levegos probaltam a kabeleket atnezni de semmi eredmeny. vegul bekotottem direktbe csak cdi motor es gyertya. szikrat ad benzint kap megsem gyul. mi lehet e baj? elore is koszi
persze tudom hogy ez így van de én még nem nyomtam szét és azt szeretném hogy mire szétnyomom addigra már itt legyenek a cuccok és cask össze kelljen rakni és ezért kell a méret hogy megtudjam rendelni :D
Csáóó Kiveszed és beviszed a mezőgazdasági boltba mondod hogy ilyen csapágyat kérek ami minőség és nagyfordulatú:D szimeringbe pedig ugyanez csak minőségit kérjél megvan az ára de megéri:D
Sziasztok segítség kellene még nem szedtem szét az olasz mtx blokkomat de már most megszeretném rendelni hozzá a csapágyakat és a szimeringeket de nem tudom hogy milyen méretűek ha valaki tudja hogy milyen méretű az olasz mtx főtengely csapágy és szimering az segítsen légyszíves
Olvass vissza a fórumon ,itt olvastam valamikor róla.