hello mindenkinek,valaki tudna nekem küldeni egy egyszerű kapcsolási rajzot ami csak világításból és gyujtásból áll? persze magyarul?
Honda MTX 125 vizeshez kéne,ha valaki tudna írjon már légyszi!
enduro21@hotmail.com
Sziasztok!
Okozhat valami problémát ha az előző tulaj fordítva kötötte be a vízpumpát?Mert mindig forrt a vizem és már mindent néztem mire rájöttem a hibára.Most raktam bele vizet de még nem tökéletes.
Üdv!
Az én blokkom is power szelepes, de olasz gyártmány, a tied japán.
Azt nem tudom, hogy be lehet e tenni a japán vázba. Itt a fórumon biztos tud ebben segíteni valaki.
Üdv.
Hali Zekutya!
Én úgy tudom hogy japán belpiacos motor az enyém...
1983-as évjárat.A Te blokkod milyen évjáratú?
Ugyanis azt szeretném ha ki tudnám cserélni a belső deklit a blokkszám miatt. Mennyiért árulod?
Üdv Ády
Üdv!
Ha jól olvastalak, olasz 125.öd van, nekem van egy eladó felújított blokkom hozzá.
Felújított főtengely,fúrt henger, új dugó-gyűrű, összes csapágy,szimering cserélve. Még nem volt beindítva, és sajnos nálam már nem is lesz, ugyanis mire kész lett, ellopták a motort.
Sebváltó kar és a karbi szívócsonk már nincs meg, és a termosztátja nem volt jó, nem lett bele vissza téve.
Hali Mindenkinek+
Van nekem egy MTX 125 R '83-as évjárat
Szétment a hajtókar tűgörgői mindkét oldalon ezért szeretnék alkatrészeket hozzá.
Kéne komplett főtengely dugóval és hengerrel,esetleg egy teljes blokk is jöhet ami jó állapotban van,de olyan blokk kéne ami passzol a '83-as évjárathoz.
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv Mindenkinek és Széles Utakat!
Ády
hát a végdobban is van fojtás:D meg a rendszerben ha 25-öst raksz rá szerintem az jó lessz max a csövet kell átalakítani ahol csatlakozik de az nem nagy munka.
értem, csak teljesen halkat akartam hogy alig halljam hogy jár a motor... ezért gondoltam vmi olyasmira hogy kissebb cm3 ist.. de köszi szépen majd akkor keresek vmi kipufogó készítőt és azzal csináltatok vmi szépet, és csendest..:)! Vagy szerinted cm3 változhat a fújtás a dobban? magyarul ha 125 öst szereznék rá akkor lehetséges hogy kisebb lenne a hangja? mármint a 200asnak a dobban másmilyen fújtás van mint a 125ösbe(ami meg kihat a hangjára is)?, vagy csak a rezóban van másmilyen fújtás? mert azt tudom hogy vhol van csak hogy hol azt nem. mert kis fújtás az elmegy de az enyémbe amekkorára lehetett leszűkítettük a kiáramló füst járatát... de úgy néz ki h sok lett, ha meg elveszek belőle akkor meg nagyon üvölt..:)
a 80-asé az nemhiszem hogy jó rá. úgy megtudod oldani a kipu kérdést hogy kor vasból ami kerek csinász vagy csinátassz dobot bele egy xméretű perofonált cső körbe üveg gyapot a dobot összehegeszteni és már jó is:D és csináltam a gépre csak nekem üres a dob
Helló, a segítségeteket kérném. Van egy honda mtx 200-am, az a baj van vele hogy a gyári rajtalévő dob végét levágták (gondolom azért mert azt hitték hogy így még erősebb lesz), és nagyon nagy hangja volt ezért házilag tetűnk bele fújást( a dob végébe) és így kisebb lett jóval a hangja, de ,most meg nem akar kipörögni a nagy fújtás miatt... Az lenne a kérdésem hogy valaki tudja-e azt hogy ha kisebb cm3 motor dobot tennék rá avval kisebb lenne e a hangja? pl mtx 125-80 as dobot vennék azzal halkabb lenne nem?, vagy valaki nem tudja véretlen hogy úgy lehet e terveztetni kiput hogy a teljesítmény ne csökkenjen (csak minimálisan) de a hangja viszont nagyon? És ha valaki tudna egy e-mailt címet írni hogy kit keressek a kipugyártással azt megköszönném! De nekem már az előbbi is jól jönne( a kisebb dobos). mert nekem úgy kellene hogy a hang csökkenjen de a teljesítmény közel úgy maradjon!( mert sokan fordítva vannak ezzel, hogy minél nagyobb a hangja annál jobb de menni nem is megy...) Valaki írjon hogy mi a rálátása, véleménye, tapasztalata ezzel kapcsolatban! Előre is köszönöm!
köszi a segítséget de megoldottam a hibát(talán). A mostani ngk gyertyák nekem nem váltak be mert kb 15 km után meghalt de most kipróbáltam a zsiguli gyertyáját és nagyon szépen működik vele.
Szia Balu 7777!
Nekem egyszer a trafó szarakodott akkor csinált ilyet a motor de akkor nehezen is indult.
Nézd meg,hogy kap-e elég levegőt a motor és nincs e dugulás kipuba vagy nézd meg zár-e az atac szelep.
Ennyit tudok így hirtelen mondani.üdv!
Honda MTX 125 vizeshez kéne,ha valaki tudna írjon már légyszi!
enduro21@hotmail.com