Nekem jó lett rá.Tehát elég hosszú.Nem esküszök,hogy a kuplung bowdent vettem vagy valami másik bowdenét a simsonnak.De jó rá.
Állítócsavart is tudsz venni hozzá pár forintért.Még így is olcsóbb mint a gyári.Ráadásul simóhoz kapsz sok helyen.
Üdv.!
előre is köszi,de a simson kuplung bowden is ugyan olyan hosszú mint az mtx-é?viszont azon nincs rajta az állítható menetes csavar ahogy nézem a képeken a neten.
Amit most csinálnak rezót - tuning berkekben - abban nincs semmi. Ezekben a gyáriakban, elvileg valamiféle üvegszál van a falnál körben.... Ha szétvágod, anélkül fogod összerakni. Az is lehet hogy jobb lesz, passz, nem akarok hülyeséget mondani, de alapból nehéz úgy összehegeszteni...... Én nem vágdosnám, de te tudod! ;) Üdv
Üdv!
Ok!De ügye nincs nagyon rossz állapotba?
És akkor még az oldalidomokról képet légyszí vagy árat.
Üdv!
A hátsó lánckereket mennyiért adod ,mert lehet,hogy az oldal idomokkal együtt elvinném .
Üdv!
Állítócsavart is tudsz venni hozzá pár forintért.Még így is olcsóbb mint a gyári.Ráadásul simóhoz kapsz sok helyen.
Üdv.!
Én Simson bowdent vettem bele.Tökéletsen működik és olcsóbb is mint a gyári.
Égőket nézted esetleg kábeleket?ha ezek rendben akkor kapcsolót nézd meg vagy a relét.
Üdv!
De miért van az, hogy csak bal oldalra indexel, ha meg jobb oldalra kapcsolom, csak zúg a relé?
Katt ide!
Üdv