Érdekes sztorim van! Vettem egy Honda MT50-et, ami két hét alatt elgyengült, szétszedtem. Valami ostoba felfúrta 42.00-re a hengert, majd rájött, hogy csak 41.00-ig lehet dugót kapni bele, ezért belebarkácsolt egy Simson dugót. Megy, de öcsém Simója legyorsul...
Kérésem az lenne, hogy ha valaki tud olyat, akinek van eredeti MT50 (1987) dugója, legyen szíves a méreteit elküldeni a képen látható formában, hogy tudjak gyártatni profi szakemberrel egy normálisat.
Ha jó a csapszegmérete, fejmagasság, teljese magasság, stiftelés........ Akkor jó. Nekem az 50-es MTX-embe NSR dugót tettünk, de az NSR ablakos, míg a gyári sima, de ilyet már nem kaptam a túlméret miatt... Nagyon könnyen indul, szépen fel is pörög, nem is fullad...
Halihó! engem érdekelnének az mtx cuccok! Henger, karbi és a henger közötti gumi harang..stb.Pénteken felhívla ha még meglesznek akkor mindenképpen kell! Kösszi!
Sziasztok.Lenne pár eladó JAPÁN mtx holmim.Van egy komplett 25ös és egy komplett 200as blokk,megbontva ugyan,de nem hiányzik semmi sem belőle,persze alkatrészenként is.Van két váz,idomok,kivétel farokidom,kapcsolók,hűtő,kábel,kerekek,karbi,végülis egy komplett moci alkatrész!Ha lehet hívjatok inkább.
Tel.: 06-20-980-1929
w.r.c@vipmail.hu
Üdv.
Érdekes sztorim van! Vettem egy Honda MT50-et, ami két hét alatt elgyengült, szétszedtem. Valami ostoba felfúrta 42.00-re a hengert, majd rájött, hogy csak 41.00-ig lehet dugót kapni bele, ezért belebarkácsolt egy Simson dugót. Megy, de öcsém Simója legyorsul...
Kérésem az lenne, hogy ha valaki tud olyat, akinek van eredeti MT50 (1987) dugója, legyen szíves a méreteit elküldeni a képen látható formában, hogy tudjak gyártatni profi szakemberrel egy normálisat.
Mail: achillesdope@freemail.hu
Megkaptam.
köszi!
Üdv!
nekem van az olasz 125-ös mtx.
Írtam e-mailt.
Üdv!
Tel.: 06-20-980-1929
w.r.c@vipmail.hu
Üdv.