nem kell cserélni dugót meg gyűrűt, ha egyből leállította és van benne erő akkor nem kell. több ismerősömnek volt olyan h forralta a vizet, kicserélték a hengerfejtömítést és kész
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az miért van a motoromnál hogy egyszer pöcre indul utána amikor következőre akarom indítani valami miatt nem indul be csak tolásra.
Azt nem tudjátok hogy miért? Benzincsapot el lehet rosszul zárni?
Mert eddig akkor volt ilyen ha elfelejtettem elzárni de most el volt zárva!
Üdv.Ma mentem motorozni.Az erdőbe meg fórt a vizem. Szerintetek mitől lehet.Koszos a hűtő belülről?Mondjuk elég meleg volt és egybe is téptem neki rendesen. De szerintem nem kellet volna neki.MTX 125 -rol van szó.Köszi a segítséget.
z - 79
Egy - 80 b - 81 c - 82 d - 83 e - 84
f - 85 g - 86 h - 87 j - 88 k - 89
l - 90 m - 91 n - 92 p - 93 R - 94
s - 95 t - 96 v - 97 w - 98 x - 99
y - 2000 (1) - 2001 (2) - 2002 (3) - 2003 (4) - 2004
mindig épül 2001-től
Építési éve az a kód
Oké.Köszi.Ha fent lessz megírom milyen lett.Az elöbbihez még.Szerinted azért kössek rá biztositást vagy inkább ne.A biztositonál nem fogják nézni a váz számot?Aszfalton nem akarok vele menni.Csak ha nagyon muszáj.Köszi.
A nem egyforma méretezések miatt (Thaiwan) 110/100-ast vettem a 80-asomra meg kellett faragni az oldalát, hogy beleférjen. A motor bírja, a sarat épp ezért mert szélesebb még jobban.
Oké.Én inkább terepen szeretném használni.Aszfalton nem nagyon csak amennyit muszáj.De ha kimegyek aszfaltra akkor természetesen nem fogok 100 al menni.Tudom hogy a sm motorokkal csak 40 ell lehet menni.Szerinted biztosítást kössek rá?50 ess ként.Köszi.
Az-az 50, nem az az 50. Az már a gyári azonositó.
Szerintem, ha úgy viselkedsz, (motorral v. motor nélkül) akkor úgyis levadásznak. Lehetsz te akár biciklivel is. Ne járj vele aszfalton, ha mégis akkor viselkedj. Vagy vizsgáztasd le.
mtx/mbx gyujtás alaplap a 2 tekercsel + vezetékekkel eladó-4000 ft
palacsinta@citromail.hu