Nekem van gyári karbim Japán '25ösről és van zsír új láncszettem is. Érdekel? Bontottam egy egészet, meg van szinte mindene. Van láncvédőm is, blokk páncél is. Idomok, kormány, elektronika.... Írd, hogy mi kell! Üdv
Sziasztok! Meg van a 4. MTX. Ez egy Japán '25ös. Még sajnos nem készült saját kép, holnap kezdem el... Bontásra szánom, akinek kell cucc, írjon feltétlen, akár a fórumra, akár a profilomban található mailre! Ide is teszek fel cuccokat, de elkezdem tolni a Vaterát is. Van még rengeteg 80-as alkatrészem is. Lesz 80-as blokk, 0km-es Prox hajtókarral, új dugóval, új szimeringekkel, új t.garnítúra...
Ahoz elég jó állapotú a kerék hogy talicskán végezze!De úgy néz ki hogy siker!Már van fogaskerék,csak ki kell cseréltetni!De köszi!Lehet hogy veszek egy eredeti kereket is!
Helló minden fórumozónak!Segítségeteket kérném ismét!Az mtx-hez basszus nem eredeti a hátsó kerekem és nem jó rá a lánc fogaskerék!Fogalmam sincs hogy milyen kerék lehet,így nem tudom hogy milyen láncfogaskereket keresek rá!Ha valaki felismeri,vagy ötleteket tud milyen felni lehet segítsen már!Előre is köszönöm!
Ja és ilyen csavarokat keresnék mint ami a képen látható!
Szerintem te az ellenállásra gondolsz: http://www.vatera.hu/honda_mtx... (Csak neked, csak most 1500Ft-ért odaadom, pláne, ha kell más is...)
Egyébként van teljes elektronikám, idomok, megvan a rendszám tartó is, vassal, tank alatti idomok is, jó kormány, zárak, kormány kiflik, első teleszkópok...
Keresek alkatrésznek való/lepukkant/törött/hiányos.... MT-t, vagy MTX-et. 60eFt-ig szeretnék áldozni max... Akinek van, vagy tud kérem írjon! (Email: bzoltan94@indamail.hu)
Helló!Valaki adna felvilágosítást arról,hogy honét tudom meg hogy milyen mtx-is az enyém?Nem találom még a blokk számot se rajta!Mi a különbség az olasz és a japó mtx között?.....stb.!Hol kaphatnék bővebb infót az mtx-ről?Valami gyártási történet vagy hasonló!Pontosabb tipusai,különbségek köztük.....stb!Sok jó kérdés!
.