Á itt van x mester is A főtengely szimeringet ki lehet cserélni a blokk kettészedése nélkül is?A lendkerék oldalán talán ki lehet piszkálni,de a kuplungoldali nem a csapágy mögött van?
Most megyek csinálnia képeket, hogy mit tudok felmutatni... Írtad a lánckerék tengelyt, azt csak R1-es blokkból tudok adni (80-as, vizes), mert a '25ös blokkot még nem szeretném megbontani. Gumi és olajcső lesz, kuplungkar konzollal van, de a fékkart csak szettben adom. Valahogy így: http://auto-motor.vatera.hu/al...
Úgy képzeld el, mint egy relét. Ha van aksi a motorodon, akkor könnyen megoldható a szívató. (Lehet kapni manuálisat is, ezt csak ki kell csavarozni, azt meg be, de van vagy 2-3eFt.)
Rámenni rámegy a 125ös karbi a 80-asra, és szerintem meg lehet csinálni, hogy jól is menjen vele. Ez attól is függ, hogy te mit tudsz.
Szia! Feladtam a gyújtást, nem biztos, hogy holnap ott lesz, mert zárás előtt tudtam bemenni a postára a csomaggal... Üdv (Bár sokszor elment ennyi idő alatt is)
Miért? Te mennyit mondanál rá? Amikor én akartam szerezni a 80-asra, sehol sem találtam, végigjártam a boltokat, és egy helyen tudtak volna szerezni 41eFt-ért. Na jó, annyiért már egy fél motort veszek, de mivel nehéz szerezni, nem gondolod, hogy 5000Ft-ért odaadom?! Ha tudsz szerezni, kérlek mondd! HM 183-as érdekelne, ami teljesen jó, vagy ha tudsz ilyet, azt is megnézem... Üdv
Rámenni rámegy a 125ös karbi a 80-asra, és szerintem meg lehet csinálni, hogy jól is menjen vele. Ez attól is függ, hogy te mit tudsz.