Szia Uzsi! légyszives küld el a pontos nevet, címet, tel számot ahova küldhetem az idomokat, akár itt privátban, vagy a Facén (https://www.facebook.com/motivaplastic) Holnap készen leszek vele! Amint kész rakok fel képet is :)
Uzsi. Színben mire gondoltál az új idomra? Hétvégére kész lesz a sablon így jövőhéten már meg is tudom csinálni az idomokat, ha van olyan színezőm ami neked kell. Ral színskáláról dolgozok szóval mondod a kódot én csinálom, így nem kell fényeztetned. 6000Ft lesz a 2 oldalidom.
Ne aggódj :D Megoldom ! Ugyanis kb 3 vagy 4 idomot hagytam el, a sietségbe, és soha nem lett meg egyik sem, Ezért nem is lett volna patenttel :D . Van már rá elképzelésem, átfúrni nem akarom. :D
Okés, sejtettem, így tegnap neki is álltam. Annyi, hogy az eredeti idom patenttel rögzíthető, viszont én azt nem tudom megoldani, így csavaros megoldással lehet majd rögzíteni a mocin.
Sajnos a piacos feléről tudom csak a sablont levenni, és azon nem tudom bejelölni, hogy a patent pontosan hova esik. De talán, így nem esik majd le a mociról az idom :) egy szép fejű csavarral biztos jól nézhet majd ki.
Nincs mit! En is koszonom szepen! :) Meg lesz nalam nehany fem alkatresz ami elviheto apropenzert, pl: hatso csomagtarto, lamparogzito keret, egy hatos lampa, es egy elso lampa amin az uveg hibatlan de szet van esve teljesen, ha esetleg valakit erdekel osszeirok mindent :)
Szia Uzsi megkaptam az idomokat, (amiket ez úton is szeretnék megköszönni Scoreco-nak) neked mi kellene, mert akkor annak állok először neki hogy levegyem a sablont róla.
Valakinek elfekvőben van egy ülése esetleg?
Most adok ajándékba blokk felet 80asét! Sürgős eladó robogóra gyűjtök! Ára 50 ezer alku minimalis ! 06705993635
Valakinek tanksapka eladó ?
Köszi.
Most adok ajándékba blokk felet 80asét! Sürgős eladó robogóra gyűjtök!
Illetve ha bárki másnak van tanksapka érdekelne, aminek jó a tömítése.Nem feltétlen kell gyári, jó más is ha jó a gyári helyére.
Sajnos a piacos feléről tudom csak a sablont levenni, és azon nem tudom bejelölni, hogy a patent pontosan hova esik. De talán, így nem esik majd le a mociról az idom :) egy szép fejű csavarral biztos jól nézhet majd ki.