Egyben szeretnék megválni az idomoktól, ha valakit komolyan érdekel 10 ezer forintert barmikor elviheto a 3. kerületből. Fejidom ( törött ), 2 oldalidom, hasidom, vizhutes elotti idom, hatsoidom, es a rendszam tarto muanyag elem, valamint odaadom hozza a hatso csomagtartot is!. tovabbi info ezen a szamon tudok adni! 06303240460
Ha az uzenet nekem szólt, odaadom az egészet 10 ezer forintért, a hasidomot pedig ajandékba, hátha egyszer szükséged lesz pótra :) de ezen a számon tudok több infót adni! +36303240460 Üdv!
Sziasztok! Uzsi ha neked sikerül az oldalidomot megszerezned, akkor lehetne, hogy kölcsön adod őket ( vagy bárki akinek most pihen a mocija tudna adni?)? Valahonnan nagyon kellene szereznem, hogy sablont tudjak levenni róla, és megoldódna az idomok beszerzése, mert akkor tudnék utángyártani. Hasidomot már sikerült szereznem és hamarosan kész a sablon róla, így azt is tudok majd gyártani.
Sziasztok. egy kicsit megcsúszva, de az első sárvédő sablonja készen van, most már korlátlan mennyiségben pótolható ha elveszik ;) https://www.facebook.com/motivaplastic/
Sziasztok! esetleg valakit érdekelnének Honda MBX müanyag elemek? Sajna a fejidom törött, de a többi egész jó állapotban van! Kérésre tudok képet kesziteni mindenről már kiszerelt állapotban. az összes piros elem 12.000.-FT
Sziasztok!
Alkatrésznek eladó Honda mb 80 egyben 40.000 Ft csak vigyétek , mert 160 ezrembe van, főtengelyes lett, szétverte a frissen fúrt hengert és meguntam a szerelését.
Előtte üzemképes volt!
Érdeklődni: 06706474301
Enyémnél is kijárt a gumiból és lebegett menet közben :D
Én levágtam róla a bütyköket és a helyén kifúrtam, lencse fejű imbusz csavar bele kivülről, belöl meg önzárós anya és sose esik le :D
Igaz enyém csak játszós motor, nem az optikára van kihegyezve.
Szia Tudnék gyártani oldalidomot is, csak kellene hozzá nekem is először egy garnitúra, amiről leveszem a sablont :( Vadászom, de vagy horror összeg, vagy nincs, kölcsön pedig nem kapok sehonnan :( Hasidomot már sikerült szerezni abból nemsokára tudok gyártani de oldalidom még nincs :(
Ha már lesz idomod, megvehető,írj légyszíves, akár itt akár emailben: akosurban0@gmail.com
Köszi.