Honda MBX 125F-hez keresek:
Első tárcsafék nyerget (lehet tárcsával, csővel együtt is),
Benzintankot (tanksapkával, benzincsappal),
Jobb oldali kormánykapcsolót,
Első kámpaidomot,
Szívócsonkot
Ha van 80-asé és kompatibilis ehez (pl tank) akkor is nagy szükség lenne rá, az árban úgyis megegyezünk. A képen látható a kicsike, aki teljes felújítás előtt áll :) Előre is köszi, itt vagy a streetracing69@citromail.hu címen elérsz.
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni MBX-et, esetleg ha valaki tudna eladót , jó állapotú érdekel,nem szeretném szerelgetni.Kecskemét és környéke előnyben,de persze hajlandó vagyok ,messzebbre is menni.
Üdv Csacsa
Üdv! Érdekelne engem pár dolog, az egésszes nem tudnék mit kezdeni, de ha megvannak azok az alkatrészek amikre szükségem van kifizetném azt az árat amit ìrt, legalábbis nagyon picivel kevesebbet. Ami meg van azok közül amit felsoroltam tudna róla képeket küldeni? Valamint nekem 125 van de alkatrész kb semmi sincs hozzá magyarországon, úgyhogy ha lehet a 80-as alkatrészek érdekelnének.
Mégpedig:
Első fék (tárcsa, nyereg, betét esetleg kompletten) méretekkel
Tank (sapkával, csappal, gumi tartókkal)
Jobb oldali kormánykapcsoló (lámpa kapcs. vezetékével)
Lámpaidom (felfogató vasával együtt)
Tükrök
Index (mind a négy)
Üdv! Keresek Honda mb80 kabelkoteget vagy ha valaki tud olyat aki csinál írjon! Illetve legszűrőház, hátsó telo és még egy-két váz cucc érdekelne! Akinek van kérem írjon
Üdv nekem MBX 80 asom van és innen rendeltem hozzá tömítés szettet és lánckerék szettet is van benne felül részletes kereső remélem segít
Link:http://www.nagyvas.hu/index.ph...
Hali segitsetek kérlek, nekem igazából egy ns1 esem van! Igazából azt szeretném meg kérdezni hógy karbúrátór felújitó szettet, vagy karburátórnak a csészéjéhez honan szerezhetek tömitést? Kérlek segitsetek. Köszi elöre ís
Honda MBX 125F-hez keresek:
Első tárcsafék nyerget (lehet tárcsával, csővel együtt is),
Benzintankot (tanksapkával, benzincsappal),
Jobb oldali kormánykapcsolót,
Első kámpaidomot,
Szívócsonkot
Ha van 80-asé és kompatibilis ehez (pl tank) akkor is nagy szükség lenne rá, az árban úgyis megegyezünk. A képen látható a kicsike, aki teljes felújítás előtt áll :) Előre is köszi, itt vagy a streetracing69@citromail.hu címen elérsz.