Sziasztok! Egy Crf 450x az alany,és ma egy olyat produkált amit még sose.. Kb 20perc motorozgatás után elkentem neki 3-4-5 be kicsit nem szétforgatva, de azért haladóssan aztán mikor kikuplungoltam leállt a motor. Megálltam átforgattam berugókarral szépen átfordult mondom akkor indítózok, és 2-3. próbálkozásra be is indult mintha mi se történt volna, és utána ment tovább szépen. Én arra tippelek, hogy elfogyott a nafta a karbiból,a csapot meg is néztem, de szépen folyik a csövön az anyag. Sajnos 4t karbiban nem vagyok tapasztalt.Van esetleg valami tippetek mi lehet a gond? Szokott ezekkel az Fcr karbikkal ilyen jellegű baj lenni? Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok! Egy Crf 450 x - en szeretnék áttételt változtatni. Most elől 14 es lánckerék van hátul 45 a hátsó kerék koppon elől van a lengővillába. Az lenne a kérdés, ha hátra 40 fogas lánckereket raknék,be tudnám e állítani a megfelelő láncfeszességet? Vagy kelleni fog rövidebb lánc? Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatba? Hány fogat lehet variálni egy adott lánccal?Köszi előre is a választ :)
Sziasztok!
Nemreg vettem egy 96-os CR250 et, eddig csak 4T motorom volt. Nem igazán találok sehol információt a szerviz intervallumokrol stb.
Benzin keverékbe motul 800 olajat vettem , viszont fogalmam sincs hogy a valtoba mi lenne a legjobb. Motul 5100 vagy 7100 vagy valami más? Kinek mi a tapasztalata?
Alvázszám szerint lehet 01es. Viszont ezt a hpp hengeres blokkot 99 ben gyártották utoljára. De bele lehet rakni a 90es blokkot egy 05 vázba és fordítva is.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy valakinek lenne e 2003-as crf 450eshez kettő darab karter vagyis blokk közép és esetleg hengere jó állapotú bontott?
Sziasztok,
ELADÓ pár alkatrész, jelképes áron.
- oldal idomok cr 125/250, 2003-tól. A jobb oldaliból egy darabka ki van vágva, mert a kipufogó kiégette.
- megmaradt tömítések cr 125, 2000-2002.
- gyári honda markolatok, az egyiken kis szakadás.
Első sorban személyesen vehetőek át, de posta is megoldható.
Jelképes összegért ( ezer forintos nagyságrend), cigi, csoki, kóla csere nem érdekel.
Budapest 13. kerület.
Nemreg vettem egy 96-os CR250 et, eddig csak 4T motorom volt. Nem igazán találok sehol információt a szerviz intervallumokrol stb.
Benzin keverékbe motul 800 olajat vettem , viszont fogalmam sincs hogy a valtoba mi lenne a legjobb. Motul 5100 vagy 7100 vagy valami más? Kinek mi a tapasztalata?
Folyik végig a dobon és az alján meg lecseppen a lengővillára
ELADÓ pár alkatrész, jelképes áron.
- oldal idomok cr 125/250, 2003-tól. A jobb oldaliból egy darabka ki van vágva, mert a kipufogó kiégette.
- megmaradt tömítések cr 125, 2000-2002.
- gyári honda markolatok, az egyiken kis szakadás.
Első sorban személyesen vehetőek át, de posta is megoldható.
Jelképes összegért ( ezer forintos nagyságrend), cigi, csoki, kóla csere nem érdekel.
Budapest 13. kerület.