Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feldühödött bika! ...fújtat a mellette levő R1-re!
Sajnos csak fél órára volt az enyém. ....de ha van rá lehetőséged ne szalaszd el!
Szép verda! Egy ilyen kell nekem télire....
Bocsi, de közbejött vmi...
Mi történhet itt a géppel?
.....
Hál Istennek leléptek Már csak Zsozsó patkánylábú kutyája van itt...- a család egyöntetű véleménye volt fél óra után, h többet nem kell jönnie
Na adjatok 30 percet és lesz meglepcsi
Hát örűlök én is neki, hogy nem tegnap került a kezeim közé, mert max csak támaszkodni tudtam volna rajta. ....de, hogy milyen vidám is az, mikor kilinccsel előre megy a tutú alattad!
Más: látom mindenki szoliban , hogy jók legyenek a képek!
Cicc, a briganti lelécelt, vagy maradtak hátra portyázó hordák?
Helyes akkor lássuk csak azt a képet
Így kell élni Dzsordzsó Most hogy túléltük karácsonyt...31-ig megállás nélkül partyk...
Ki bírja ezt...?

FG szerintem alkoholmérgezéssel fekszik valahol...
Ha már motorozni nem tudok (nincs benne az eleje) , akkor kocsikáztam egyet! ....betyár a kicsike!
Ha nagyleszek, nekem kell egy ilyen!
Ez az ez az...ne legyunk szegyenlosek! mi lesz akkor ha majd nudista strandra szervezzuk a turat...
Ugyan már mesca... az én motorom tükrei is épen maradtak...pedig a közelében voltál majd egy órán keresztül
nem,neeeem,és nem,azt akarod lefagyjon a szerver,az ÉN pofázmányom még a virtuális világban is
Még a tükrök sem viselték ropogás nélkül a látványt.
nem tudom talán csak hangemberek? 1 pasi egy csaj én megtettem most te jössz pl egy fürdőruhás kép megteszi nekem is van még a tarsolyomban
neeem neeem még nem....
A tobbi fickoval mi a helyzet?!
Na csajok most ti jöttök le a ruhával
Lesz motoros is csak valaki legyen fotós
Vagy holnap vagy holnapután Pilisvörösváron
Elküldöm mailen a számom aztán majd konzultáljunk!
Ne feledd az Újévi Koncertet.
Hat gratula! Szep bar...en nem igy gondoltam
Hol a motor?
Es az arcodat sem latni ...
khm
megyek felszabadítom az esztergomi csodát a só fogságából,hogy törne le a keze annak aki még mindig engedi az utak sózását.
Ez túl magas labda de nem csapom le,meghagyom a csajoknak
Éééés megtette! ...monnyuk nem lett jobb a közérzetem.
Csajóóóók! Ti jöttök , 1 pasi - 1 nő!
Az ígért kép