Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már ami van ....
azt rizsázzad, hogy az jó-e nekem ?
van láncod ....

tényleg ? te kupec ...
oszt mennyi grammja ?

vagy nem járna nekem ?
ez ratyi

minden ratyi,ami tiszta

és nekem láncom is van hozzá
vagy Én ....
na majd lefotózom az én lánckerekemet
amit szabad nekem,arról a többiek ne is álmodjanak,mi Zs?
majd mutatok én IGAZI férfi felsőtestet

csak még a szilveszteri zabálást megvárom
Maradhat a te felsőtested(vagy az alsó is akár) a fő téma szerintem .....fürdörucis?
Jeje igen kisse nosztalgiazom regi kepeim kozul...gondoltam jo lesz visszaterni a gyonyoru felsotestekrol a futomuvekre
Nnnna véééégre,bevillantottad a futóműveket Tinácska
Wooow elokerult "foldim" Sztalingradbol
Hat igen kisse buzibar feeling van...
Szep munka szep munka...kar hogy nem a tied hehe
Nem szabad jobb a békesség
12.000 Km így néz ki a lánckerekem
elkuldom mail-ben.. Tatyot ki kellene "kukazni" garazsbol valahonnan a tobbi doboz kozul.. ha lenne egy kis idom mert ram omlik ott minden..
Alex, a kawás barátomról már pár napja kiderült (fél év után), hogy a felépülés útjára "LÉPETT" -ezért meg fog ölni- . Kulcscsont, csukló, bokatörés all in, Kawa nyíltnapon este fél 9-kor. Hűlő beton ? Így kell ezt, télen felépülni, nyáron motorozni .
Sandra kéri ad meg a bőrruhás elérhetőségét, vagy az is olyan, mint a tatyó? Virtuális verbális?
Ha rossz lennek azt mondanam hogy akkor kaod meg ha varratsz magadnak egy rendes bor ruhat, de nem vagyok rossz
Csak akkor válaszol neked, ha elküldöd a csodás Hondás táskát
RRcat voltam
Lassan én is úgylátom buzibár lesz .... nő egy szál se,a fiúk meg tolják fel a szebbnél szebb képeket
Zsozsek apropo... Mi van a Karesz haveroddal? Meselte a Sandra hogy volt perec kozut/palya? es valami gixxxer lepett fel felepulesenel..
Catről ne is álmodjatok, mert még tényleg lesz meglepetés.....
csak tőlem .

És csak forgatom itt a szemeimet, mi ez itt? Buzibár?! Hol vannak a lányok?
Csatlakoznék!
lemaradt