Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nincs azzal semmi gond egy bizonyos méret, súly felett minden mellnek van lógása, én mint SZAKÉRTŐ mondom ezt Az amelyik ugy áll mint Pizza tornya, akkor amikor a Hőlgy hanyat fekszik teljesen természet ellenes....
A káridőponti értékmeghatározás pont a GTK.elkerülése miatt tartott több hét huzavonába.
Jelen tudomásom szerint, a javításra fordítható összegből a motor, új ,gyári alkatrészekből 100%-ban helyreállítható,tehát a hitel fedezeteként nem lehet problémás.
Holnap azthiszem autokázok meg telefonálok egy párat,hogy mostmár teljesen átlássam hogy mi is a helyzet,ki, kire vár,miért vár,és miért is kell várnia.
Nem.

Ha nem gtk. a motor vagyis javítható....azaz a BANK szemszögéből elegendő értéket képez majd a motorod a javítás után a hiteled fedezeteként, akkor kiadja a meghatalmazást a SZERVIZ részére, hogy a biztosítótól felvehesse a javítás költségének értékét. Az önrészt levonja a biztosító, annyival kevesebbet kap a szerviz és a szervizben TE fizeted ki az önrészt a kész motor átvételekor, jav. számla aláír. Ezt a számlát elküldi a szerviz a biztinek és ő utalja a megmaradt részt a szerviznek.(pár hónap múlva)
Ha a biztosító javíthatónak állapította meg a motorod és a bank is áldását adja rá.....akkor a javító szerviz "teszi bele" a pénzt az alkatrészbe és javítja a gépjárművet....majd az előbb leírt módon rendeződik.
A bankot piszkáld, hogy kiadja-e a meghatot....de ehhez a banknak kell egy végleges javítási kalkuláció a szerviztől, hogy mennyi az annyi....aztán eldönti, hogy utána az a motor ér-e neki valami fedezetet a hiteledre....
(tipp, inkább szállj be lóvéval a javításba....de ne menjen el gtk-ba, mert akkor a bank lezárja a hiteled és 1 azaz EGY összegben kéri a tartozásod.
Nálam a 2.verzió van,az alacsony önrész miatt cascoköteles a hitel, abankkal szerződésben álló valamelyik társaságal megkötve (Allianz) a banknak nem lett lejelentve a káresemény 48 órán belül,csak a biztosítónak.
A bank felé csak a sikeres káridőponti értékmeghatározás után lett bejelentve, hogy kérnénk a javítási engedélyt,amíg ez nincs meg, a biztosító visszatartja a javításra fordítható összeget.
Ez az összeg szerintem nem hozzám kell hogy befusson, hanem a bankhoz,aki majd tovább utalja a szerviznek,ha jól tudom,de most már kezd tele lenni a hócipőm......
A biztinél?
A banknál nincs határidő......a biztosítási kárrendezés kifizetésekor válik esedékessé, hogy kell-e meghat ha te veszed fel a pénz vagy a szerviz részére.
Nagy kár esetén ill. ha casco-s kár és a hitel casco opciós, akkor vagy köteles jelenteni a banknak a káreseményt egyből.
De miatt nem tarthatják vissza a meghat-ot.
Ha náluk ez a pikk-pakk,akkor mennyi a hosszú cici?
Sáros vagyok a bejelentési időhatárral,szerintem ez a probléma.
Azaz meghat.
Azt pikk-pakk kiadják..... nem vagy elég erélyes.
Megvan,(még) Nem írok mostanában,csak erősen "fidelek" hogy mi a dörgés itt.

A motorom még a szervizben dekkol, (10.hete már) a biztosító már rendbe,most a bank szívózik, a javítási engedély kiadásával
SuperB butts
Gabikám! Jug Masters welcome!
És én.
Senki, csak a fórumlakók!
Bezzeg Te igen...GSRes...
Na, látom mindenki eladta a CBR-t.....és így már nem ír ide senki.....
Én másból szeretek kiindulni....
Ne magadból indulj ki
Na jó éj!
most próbál kézen állni, hogy legalább lógjon....
na mi van? kész vagy már?
hányni nem akar....
of course arc
de ne rám gondolj közben
A fekete cica nagyon jóóóó...
A vörös ördög meg el van eresztve mellesleg...de neki natúrban már tuti lógnak és azt nem szeretjük de télleg perfect b...
Mit...a gombokat nyomogatni?
bár a piros cica kakukktojás
Az én kezemet nem kell használni max. ha kicsit erősebben akarom FG...arc v. mell?