Le... me nekem pasim sincsen...csak kitaláltam magamnak ezt a Zsozseket...látod...még nála is az én képeim vannak
Várj töltök még le képeket egy CBR 600ról aztán ráfotósoppolom magam
Nem rossz az a gép, csak a elérzékenyült attól a sok gyönyörűségtől.
Egyébként "lányok", büszkék lehettek a cicusotokra, mert nagyon jól nyomja az RR-nek.
Tegnap voltunk motorozni kicsit 130 km. Elgurultunk Mórra a Bornapokra. Nagyon szép nemzetközi kultúrműsor. Hosszú borutca, rengeteg ember , xar utak ( kivétel Zámoly, ahogy mennyei volt a fris aszfalt, de mi csak eltévedtünk, azért mentünk arra) és szép telihold a hazafelé úton. Jó volt...de este már hideg van!
A képek rossz minőségűek, mert tönkrement a gépünk, de a hangulat a lényeg.
Helló srácok!
Ma ez a Gino gyerek olyannal vádolt meg, h nekem nincs is motorom MOndjuk valamennyire igaza volt, mert 40%-ban még a banké Na de ki látott már ilyet...beszólt egy GSRes
persze, hogy nem mész.....mert visznek téged......
Én maradok itthon egyedül..... persze, hogy nem megyek oda.......te szoktál menni....múltkor mesélted.....már elfelejtetted?
Miért voltál tegnap bebaxva, mint a trágyás gumicsimma a sarokba?
vagy mi?
az a pina,ugye?
mindig,mindenhol
Amúgy kedves srác ez a Gino, segítőkész...meg hozott ajándékot nekem szal beírogathat ide...megengedem neki
Nem szóltak, hogy ne állj oda másnak a motorja mellé?
Na meg ne vedd fel másnak a kabátját.....
Várj töltök még le képeket egy CBR 600ról aztán ráfotósoppolom magam
Egyébként "lányok", büszkék lehettek a cicusotokra, mert nagyon jól nyomja az RR-nek.
mer az ugye ott a házatok előtt készült
A képek rossz minőségűek, mert tönkrement a gépünk, de a hangulat a lényeg.
Ki volt az az őrült GSR-es, aki fel engedett maga mögé?
Há' ennek nincs is motorja.....
Ma ez a Gino gyerek olyannal vádolt meg, h nekem nincs is motorom MOndjuk valamennyire igaza volt, mert 40%-ban még a banké Na de ki látott már ilyet...beszólt egy GSRes
Amúgy Gino :
Én maradok itthon egyedül..... persze, hogy nem megyek oda.......te szoktál menni....múltkor mesélted.....már elfelejtetted?
maradsz egyedül
Fort Lauderdale