Hát igen az autósok nagyobb veszélyt jelentenek,mint az állatok,mert némelyiknek annyi agya sincs mint egy szarvasnak De most,hogy mondod FG hiányzik a névsorból!
Na már megint nem történt veletek semmi? Én tegnap este is motoroztam...- xar benne az, h néha nem lát az ember túl sokat..de jó, h nincsenek hülye autósok, akik sokkal nagyobb veszélyt jelentenek, mint az ( éjszaka néha átrohangáló)állatok...
na tessek....ezert nzavogtal annyira cicmic, hogy gesenkt meg uberaschunk an szorprajz...........hogy azatan meg lusta legyel magadhoz venni..... nem is kell az neked
Hat nem hiszem..... muszaly kotsegmegtakarito hadmuveleteket csinalnom.....
ha nem vonatnam ki, akkor meg benya miatt es ido miatt nem mennek.....sajnos sok kiadas var otthon, ami biztos.....tehat talan ugysem tudnek gurulni, akkor meg minek maradjon forgalomban.....hogy meg onnan se sporoljak
Én olyan macska vok, aki szereti a vizet Csinidzsíni már nem motorvulsz akkor az évben? én holnap befizetem a biztosítást és még lehet tolni a vénasszonyok nyarába pl. holnap Dújv. 90 km Hétvégén meg lecsapnak a Pirosszkák ismét egy dunántúli városra
Amúgy feltűnően nagy a csend...
Hol van FG? Nekem már lassan hiányzik
Hát nektek?
Mennyi most a kivonatás?
Gino
ha nem vonatnam ki, akkor meg benya miatt es ido miatt nem mennek.....sajnos sok kiadas var otthon, ami biztos.....tehat talan ugysem tudnek gurulni, akkor meg minek maradjon forgalomban.....hogy meg onnan se sporoljak
Csajok terén ők: