Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Mátrában történt megígértem a szerencsétlenül járt motoros társunknak, hogy továbbítom a kérését. Az előzmény az hogy egy busz vagy teherautó végig ömlesztette az utat vastagon mindkét sávban olajjal.

FeMiXLacee
[1012] ma 13:29
Köszi nekem semmi sikerült úgy lerakni a motort is,hogy semmi baja sem lett viszont szemből jött egy kis busz na az sikeresen átment rajta. :-/ Totálos! Aki úgy járt mint én az vegye fel velem a kapcsolatot nem tudok beletörödeni,hogy a kpm csak úgy rázza a f...át az adófizetők pénzéből meg vigyül el mi még a balhét is.Nem lennék felháborodva,ha ökör módjára mentem volna,de így rettenetesen ideges vagyok.Főleg,hogy a kedves jardok is mindjárt azzal kezdték,hogy:"tudom én mi történt túldöntötted" igen valószínű mondom mikor még a cordura gatyám sem szakadt ki meg nem is csúsztam csak lehuppantam,minek döntöttem volna,ha nem kell?! Ezek is csak élősködnek az adófizetőkön!Köcsög rendörök belőlünk éltek ne minket cseszegessetek,hanem végezzétek azt amire felesküdtetek!A BŰNÜLDÖZÉSRE! Zs..ó bérencek!
power commander is típushoz van gyártva? ugye?
és anélkül nem ér semmit a légszürő?
dobom az van, (scorpion) rendszer az a gyári.
power commanderre gondolsz?
sportlégszűrőt sztem csak kipufogórendszerrel(de legalább dobbal) és PC-vel együtt érdemes
még nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem e ezt az olcsóbb kategóriát. vagy vegyek e egyáltalán. mert most kellene másra is a lóvé. Pl. egy sportlégszürőre, vagy ledes hátsó lámpára, meg fenéklapra :D:D
Ha felteszed, küldj képet, mert érdekel hogy sikerült.
szerintem ezt is fellehet tenni bilinccsel.
Ja igen.

Csak ez a vázfúrogatós fajta.
Hol láttál 16-ért?
Ez enyém biza arról híres!
Az újak azért nem annyira porosak, hogy nem lehet látni őket!
vegyél fel
de itt egyébként akit zavar,azt pofán vágom
figyu? nem beszélnénk msn-en? mert lehet hogy mást nem érdekel ez a téma
nem kell ott sem(sőt néha rossz is ha van),
ami a kigyorsítást illeti szar úton,ott ahogy elveszed a gázt,vagy elváltasz,azonnal megszűnik(ahogy némi súly kerül az elejére
neked fs van vagy f4i?
nem hajlamos azt tudom, nekem eddig 1szer volt ami húzossabb volt. szar úton gyorsítottam, és ott a kezem volt a kormánygátló. de azért egykeréknél meg stápinál azért kell.
tiszta felesleges
amúgy sem hajlamos a motorunk a kormánycsapkodásra...
nem kawa...
nem tudom, gondolom az valami keménység illetve puhaság. Még nem volt kormánytelóm, ezért nem tudom.
Itt vagyok szöszicica! Csak mondtam, hogy motortalanul kicsit feleslegesnek érzem itt magam...