Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lese b@szom h itt torolgessek mindent.....jol van igy aztán kész.nem feszegetem a dollgokat.....
azért ne add fel
monnyuk az adminnal töröltetném az ehhez kapcsolódó hsz-eket
ezzel együtt
képpel együtt
én is hátulról szeretem...
Ne cseszegess... amúgy a bevezetés félbe van hagyva és inkább hátulról írom előrefelé de ma is megyek megküzdeni az elemekkel egy-két kutatási objektumot találni még tele vagyok sérülésekkel..
tudom.es koszi érte, .egész nap ezt hajtom de már kilátástalan és kivagyok belolle.
na megint filmben beszélgessünk? míg ránk nem szólnak?
kész van már az előszó?
Nah ez van ha túl sok filmet nézel simán megérted a másik kódolt üzenetét
Tibi, nem úgy érti...segíteni akart csak.
De tényleg hagyjuk...már túlbeszéltük, innen előre kell nézni ennyi!
Majd biztos segítenek innen egy-két cuccot jó áron beszerezni
mással máshol?
vagy erre mondtad,hogy nem úgy megy?
télleg csak segíteni akarok
bocsi de .hadjuk.nem fogom most magyarázni mert semmi ertelme.
játszd újra Sam
akkora vállam lesz,de akkora...
olyan deltás leszek mint a kudlik juli
hello.CBR 1000RR 2004-05.?főleg árak kellenének.
Első fej idom.
fej idom taró konzol.
első lámpa.mindkét része.
műszerfal.
bal lábtartó
mindkét oldalso idom (a kissebik felső része)
Mi az ami törött rajta?
Empátia
Sajna idén már voltam egyszer menteni barátot, tavaly is voltam, és jövőre nem szeretnék, ezért az eszmefuttatás. Ahogy mindenkit megdorgálok aki rendes ruha nélkül ül motorra, ebben is rigolyás vénember vagyok.
nem gond hisz jogos.eggyet értek veletek enis...
nem neked címeztük, bocs ha magadra vetted. Csak eszmefuttatás volt két rigolyás csókától
mar mindeggy.ez van.
Ugyanez a véleményem, tavasz, a rutin kopott a téli hónapokban, a gumi se melegszik jól, az autósok meg még nem számítanak rád. Nagyon sz*r ilyenkor még várni, de inkább elhúzok a kölökkel bicajozni az erdőbe.
És persze utána mindenkitől megkapom, hogy lám, nem lett semmi bajom. Igen, de túl sok ismerősöm ment el, vagy szenvedett banális, vagy komoly balesetet késő téli-kora tavaszi gurulás közben.
Nekem ez nem ér ennyit.
Tljesen jogos. Mi értelme van 5 perc motorozás+balesettel kockáztatni az egész éves önfeledt gurulásokat?
Én is mindig megkapom hogy papírkutya, de 15-16 fok alatt nem szívesen motorozok.
tudod.még télen vettem a gépet.nagyon húzott már h keruljek 1et... bevoltam zsongva......Az a nevetséges hogy még gyorsan se mentem...