Mi most értünk haza egy kisebb gurulásból, (CBR, YamaR6,YamaFZ-6)
Csúszkáltunk rendesen,de nem pereceltünk,a tökünk odafagyott a tankhoz meg a kormánycsutkához,de már muszáj volt menni egyet
Először majd olvasok, aztán szólok legközelebb. Már látom mondták hogy az van a gépemen. Egyszerű, szép hangja van, és nem túl hangos de dörmögős. Meg nem kell tákolni, régi le, ez fel, és kész is.
Hogy neked milyen szellemes nyelvi vicceid vannak Scherzkeks....
A németek általában, ha ilyen név van átveszik reáliként..., a team-et például már ők is használják az élő nyelvben pl. Formel-1 Team etc.. okosbugyi Szandi close
belépőjegy egyben sorsjegy is, melynek fődíja egy Harley-Davidson. A chopperen kívül gazdára vár még egy közel egymilliós supermotó is, ennek megnyeréséért csak szavazni kell a kiállítás ideje alatt az "Év motorja 2009" választáson.
Az egyik legnagyobb Kawa szponzor cég a nevemet viseli Tehát max. a névjegyemet festetem magamra
Gábor, nem hiszem h jön...messze lakik a fővárostól..nagyon messze... és elég nehezen is tájékozódik..
Én is most értem haza.Kisbéren a benzinkúton találkoztam a fazeres sráccal nem mesélte?