Jobbulást mindkettőtöknek! De ilyen szar időben minek kellett motorra ülni ezt nem értem... Persze lehet hogy én vagyok a puhány de 20 C-fok alatt én nem nagyon ülök motorra.
az "okozó" (masik fél) ugynezki nem megy bele a dologba....szoval egyenlore kilátástalan..... hogy valami pénzt be tudjak hozni a biztosítotól. majd lessz valami.... megprobalok legalabb árakat megtudni hogy mi mennyibe mennyibe kerul .
A mai napig hű vagyok, amíg valamit nem zárok le,nem kezdek újat,de ezt már mondtam.
Még nincs veszve minden,bár elég mély hasadékból kell feljutni.....
Én nem így látom...
A hűség alapvető egy kapcsolatban ...-amennyiben hűtlen leszel..önmagadat is átvágod...és onnan megette a fene! Nem éri meg. Ha baj van, meg kell beszélni, nem pedig hűtlenkedni.
Mesca...tanuld meg te is : ami ami, az az
És éljen a Tarján Ring. Hétvégén megyünk oda bulizni a Favágóba...de hát még szigorúan négykerekű gépjárművekkel
Április közepéig Diplomamunkulok
Gábor...én most keltem Nah mesélj milyen volt az az olyan edzés?
Tibbá! Ne bazzz! Sajnállak koma és csak is a legjobbakat! ...fel a fejjel!
Tiborx7 jobbulást!
Még nincs veszve minden,bár elég mély hasadékból kell feljutni.....
jó cakát, és holnap keményen gyúrni,nem lazsálni
A hűség alapvető egy kapcsolatban ...-amennyiben hűtlen leszel..önmagadat is átvágod...és onnan megette a fene! Nem éri meg. Ha baj van, meg kell beszélni, nem pedig hűtlenkedni.
röviden
na jóccakát
reggel tréning van
HŰSÉG a "legkegyetelenebb béklyó".....nem én mondtam,csak szembesültem vele.
És éljen a Tarján Ring. Hétvégén megyünk oda bulizni a Favágóba...de hát még szigorúan négykerekű gépjárművekkel
A semmiből semmi,de akkor hogy lett ha semmi sem volt?
De itt be is fejeztem,van ami van,és lesz ami lesz,az én életem csak egy villanás az idő rohanásában.