Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már a harmadik.1x volt 1 csuszás.2x elment az eleje.akkor lement 1 ujjam.most meg ez.

rendor nem volt.hosszu historia.majd elmagyarázom.most megyek inni.nalunk ez máshogy megy mint nálatok.(sk) még megprobálok valamit a kotelezo biztosításbol.ha sikerul....... ha nem akkor egyhama nem lessz kész.
Akkor az a nap a második születésnapod.
picsába
rendőr volt?
meghoztam a motoromat én is
végre velem van
mosmá semmi sem érdekel
hú de durva ez a BT-002
eloztem hátulrol.o meg lefordult.avia volt.semmit se láttam h villogot volna az indexe..... megprobaltam kikerulni de nem fordult be hanem, megállt.hátulrol neki mentem.aszem olyan 80-90 nem mehettem.
A lényeg hogy Te egyben vagy,ha gerinced törik a motor helyett az már nagyon rossz,motorod lehet több is,de gerinc csak egy van.
mégeccer
a teherautót előzted?
vagy az szembe jött?
Én elsőre aláfutásnak nézem,de majd Tibor megmondja.
lefordult elottem 1 teherauto.en meg már elozesben voltam.nem tudtam megállni.ellegge faj a vállam hátam nyakam meg a gerincem kicsit.biztosito se fizet semmit.motor kolcsonre van.ennyi volt.kivagyok.
ez mi a picsa bazmeg?
Haver mondta először,de a honlapjukon is fent volt.
Te honnan kaptad az infót hogy lesz ilyen bemutató?
Tudom többet nem is probálgattam nem szeretnék úgy járni mint a szegény kolléga aki a képet rakta fel az elöbb az övéröl.
Nekem bejött,de mondjuk a zárt tér sokat rádobott a mély hangokra.
Hideg van még ehez, így csak eldobni fogod.
És milyen a hangja szerinted?
Neked tetszett?
Bocs nem 82-es hanem 81-es út . elírtam.
Hát nem volt valami jó idő,hátul slick gumi van fent,leengettem 1.8-ra a gumit hogy jobban melegedjen,kikanyarodtam a 81-esre mondom felveszem kerékre.
Fel is jött de mikor elérte a 8 ezret elforgott a gumi egykeréken
Csak azt vettem észre hogy 8ezer aztán már le is szabályzott.
Furcsa érzés volt.
Mondjuk a gumi közepe sem a legjobb már.
Igen ott volt. Fehér volt ,most már ha jól tudom visszavitték a yamaközpontba.
Vili volt az akivel találkoztál.
Rendőrök szépen mászkáltak a környéken,több helyről is mondták hogy kint vannak.
Ez hol volt?
Tatán?
Ott is van Új R1?
El kellett ugranom Kisbérre, de 82-esen összefutottam egy haverommal aki kocsival volt.Régentalálkoztunk ezért mondtam neki hogy áljunk meg a benzinkúton és dumálunk egyet.És a haverotok meg ott állt a parkoloba,én meg megálltam mellette és szóba elegyedtünk,de aztán mondta hogy megy mert találkozója van veletek.MI még beszélgettünk ott egy fél órát a haverral.Szép a fazer-e.Bemutatkozott de sajnos már elfelejtettem a nevét
Huhh! Basszus, nincs semmi bajod?
Múlt hét pénteken Yama R1 bemutatón találkoztam a Mikite Gyurival is,él és virul
Szevasz!

(ez lemaradt )
De igen,Csákberényben találkoztunk a Karikánál (Beke Karcsi)
Merre gurultál?