ez már a harmadik.1x volt 1 csuszás.2x elment az eleje.akkor lement 1 ujjam.most meg ez.
rendor nem volt.hosszu historia.majd elmagyarázom.most megyek inni.nalunk ez máshogy megy mint nálatok.(sk) még megprobálok valamit a kotelezo biztosításbol.ha sikerul....... ha nem akkor egyhama nem lessz kész.
eloztem hátulrol.o meg lefordult.avia volt.semmit se láttam h villogot volna az indexe..... megprobaltam kikerulni de nem fordult be hanem, megállt.hátulrol neki mentem.aszem olyan 80-90 nem mehettem.
lefordult elottem 1 teherauto.en meg már elozesben voltam.nem tudtam megállni.ellegge faj a vállam hátam nyakam meg a gerincem kicsit.biztosito se fizet semmit.motor kolcsonre van.ennyi volt.kivagyok.
Bocs nem 82-es hanem 81-es út . elírtam.
Hát nem volt valami jó idő,hátul slick gumi van fent,leengettem 1.8-ra a gumit hogy jobban melegedjen,kikanyarodtam a 81-esre mondom felveszem kerékre.
Fel is jött de mikor elérte a 8 ezret elforgott a gumi egykeréken
Csak azt vettem észre hogy 8ezer aztán már le is szabályzott.
Furcsa érzés volt.
Mondjuk a gumi közepe sem a legjobb már.
El kellett ugranom Kisbérre, de 82-esen összefutottam egy haverommal aki kocsival volt.Régentalálkoztunk ezért mondtam neki hogy áljunk meg a benzinkúton és dumálunk egyet.És a haverotok meg ott állt a parkoloba,én meg megálltam mellette és szóba elegyedtünk,de aztán mondta hogy megy mert találkozója van veletek.MI még beszélgettünk ott egy fél órát a haverral.Szép a fazer-e.Bemutatkozott de sajnos már elfelejtettem a nevét
rendor nem volt.hosszu historia.majd elmagyarázom.most megyek inni.nalunk ez máshogy megy mint nálatok.(sk) még megprobálok valamit a kotelezo biztosításbol.ha sikerul....... ha nem akkor egyhama nem lessz kész.